MARKET

Ένα φρέσκο project που σου μαθαίνει όλα τα νέα του τουρισμού σε ένα λεπτό

Ένα φρέσκο project που σου μαθαίνει όλα τα νέα του τουρισμού σε ένα λεπτό

Το 18-24 TRAVEL σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° δημιουργούν πρωτότυπα βίντεο και χτίζουν το μέλλον των νέων.

Τα νέα που αφορούν τις δράσεις του οn line travel agency αλλά και τον τουρισμό, παρουσιάζονται μέσα από εβδομαδιαία δελτία ειδήσεων με την υποστήριξη των Τομέων ΜΜΕ & Ήχου και Performing Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα επιχείρησης, έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο συνεργασία με τον πιο περιζήτητο εκπαιδευτικό όμιλο και αυτό έχει ως το αποτέλεσμα την δημιουργία πρωτοποριακών prοjects σε διάφορους τομείς. Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα αφορά στη συνεργασία του Γραφείου Τύπου της εταιρείας με τους Τομείς ΜΜΕ &΄Ηχου και Performing Arts. Δελτία ειδήσεων που παρουσιάζουν τα νέα της εταιρείας 18-24 TRAVEL, γυρίζονται κάθε βδομάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση:

Η δημοσιογράφος του www.18-24.gr Νικολέτα Κανάκη σε συνεργασία με του σπουδαστές αναλαμβάνουν να μας παρουσιάσουν ένα δελτίο ειδήσεων διαφορετικό από τα άλλα. Μια ιδέα φρέσκια και ενδιαφέρουσα ιδέα η οποία μέσα από την οποία οι σπουδαστές του το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° αποκτούν γνώσεις και εμπειρία, απαραίτητα στοιχεία για την αγορά εργασίας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα της νέας μας προσπάθειας και κυρίως της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360» δηλώνει ο CEO του 18-24 TRAVEL, Γιώργος Καρανάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ