MARKET

Είσαι νέος φοιτητής; Κέρδισε οικοσυσκευές και υποτροφίες από την Αμοιρίδης–Σαββίδης ΑΕ

Είσαι νέος φοιτητής; Κέρδισε οικοσυσκευές και υποτροφίες από την Αμοιρίδης–Σαββίδης ΑΕ

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ Οικοσυσκευές και Υποτροφίες από την Αμοιρίδης–Σαββίδης ΑΕ.

Η μετάβαση από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής μας. Επισφραγίζει με επιτυχία μία μακρά περίοδο προετοιμασίας που εμπεριέχει πολύ κόπο, τόσο από τον μαθητή όσο και από τους γονείς του, και κάθε νέος φοιτητής θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να σπουδάσει στη σχολή που επιθυμεί ακόμη και εάν αυτή δεν είναι στην πόλη του.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Όχι τόσο γιατί οι γονείς δεν το επιθυμούν, αλλά γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα με αποτέλεσμα, πολλές φορές η έναρξη της φοιτητικής ζωής να γίνεται απαγορευτική μιας και ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν μπορεί να αντέξει αυτό το έξοδο.

Για αυτές τις περιπτώσεις, η εταιρεία Αμοιρίδης - Σαββίδης έχει θεσπίσει τα τελευταία 5 χρόνια το πρόγραμμα “Καλή Αρχή” στηρίζοντας 30 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, εξοπλίζοντας το νέο τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα. Επίσης, επιβραβεύει 10 ακόμη αριστούχους φοιτητές με υποτροφία αξίας 3.000 € για τον καθένα.

Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η Αμοιρίδης - Σαββίδης αναλαμβάνει κάθε χρόνο και η οποία είναι αποτέλεσμα της εταιρικής της κουλτούρας. Για την εταιρεία Αμοιρίδης - Σαββίδης έχει ζωτική σημασία, να συμμετέχει στο κοινωνικό “γίγνεσθαι” με δράσεις που βοηθούν την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, κάθε εταιρεία είναι μέρος του κοινωνικού συνόλου και κατά συνέπεια οφείλει να συνεισφέρει σε αυτό.

Με αυτό τον όρο, έχοντας εισχωρήσει με τις οικιακές συσκευές της σε χιλιάδες σπίτια, οι άνθρωποι της εταιρείας Αμοιρίδης - Σαββίδης θεωρούν υποχρέωσή τους να βοηθήσουν τα παιδιά που θέλουν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Δίνοντάς τους λοιπόν τη δυνατότητα να έχουν ένα σπίτι πλήρως εξοπλισμένο, στηρίζουν την προσπάθειά τους προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρά τους.

Αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο ότι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της εταιρείας είναι η άνοδος του μορφωτικού επιπέδου και η στήριξη της παιδείας. Για την Αμοιρίδης - Σαββίδης είναι πρωτίστης σημασίας η καλλιέργεια των πνευματικών και ψυχικών ιδιοτήτων του ατόμου και επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη γνώση, στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλα αυτά τα χρόνια η Αμοιρίδης - Σαββίδης, με το πρόγραμμα “Καλή Αρχή” έχει καταφέρει να βρεθεί δίπλα στους νέους. Οι υπότροφοί της, είτε βρίσκονται στο μέσο των σπουδών τους, είτε τις έχουν ολοκληρώσει και βρίσκονται πλέον στον επαγγελματικό στίβο έχοντας ένα πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης που τους ανοίγει νέους ορίζοντες. Όλα αυτά τα παιδιά είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το πρόγραμμα “Καλή Αρχή” έχει επιτύχει το στόχο του και για 5 συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Αμοιρίδης - Σαββίδης συνεχίζει να είναι δίπλα στους νέους φοιτητές.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο site της εταιρείας: www.morris.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ