MARKET

Δημοπρασίες αγάπης 2017: "Κάνε και εσύ μία κίνηση φροντίδας"

Δημοπρασίες αγάπης 2017: "Κάνε και εσύ μία κίνηση φροντίδας"

Η κίνηση αγάπης της 24MEDIA σε συνεργασία με την "Follow me now" συνεχίζεται για 6 συνεχόμενη χρονιά, με την πραγματοποίηση των Δημοπρασιών Αγάπης στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Οι σπουδαιότεροι αθλητές και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, προσφέρουν αντικείμενα προς δημοπρασία για καλό σκοπό. Αυτή τη χρονιά στηρίζουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φροντίδα , για την ενημέρωση και συμπαράσταση ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Η έναρξη των δημοπρασιών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, μέσω της ιστοσελίδας www.dimoprasiesagapis.gr αλλά και του Sport24 Radio 103,3. Την ενέργεια προωθούν το Sport24.gr, Sport24 Radio 103,3 & το Contra.gr με τα δύο πρώτα μέσα να αποτελούν και τους βασικούς υποστηρικτές της ενέργειας.

Συλλεκτικές φανέλες από όλες τις μεγάλες ομάδες, προσωπικά αντικείμενα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και αντικείμενα "φετίχ" από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, θα δημοπρατηθούν σε μια ενέργεια που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους: Messi, Αντετοκούνμπο, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Navaro, Μήτρογλου, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Athletic Bilbao και πολλούς άλλους ενώ για πρώτη χρονιά θα δημοπρατηθεί και ένα Olympiacos Experience σε έναν τυχερό.

Ο Γρηγόρης Μπάτης, Content Manager της 24MEDIA δήλωσε:

"Όλοι όσοι συμμετέχουμε από την ομάδα της 24MEDIA στις "Δημοπρασίες Αγάπης" τις θεωρούμε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της δουλειάς μας. Είναι σπουδαίο και υπέροχο να δουλεύεις για να βοηθάς τους συνανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη και κάθε χρόνο το οργανώνουμε και το παρουσιάζουμε με ακόμη περισσότερο μεράκι και αγάπη.

Αυτή είναι η 6η χρονιά για τις "Δημοπρασίες Αγάπης" και προϊόντα όπως η υπογεγραμμένη φανέλα του Μέσι, του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το All Star Game, τα παπούτσια του Κώστα Μήτρογλου και αντικείμενα άλλων σπουδαίων αθλητών και ομάδων, έχουν ανεβάσει τον πήχη και μας δίνουν την πεποίθηση πως το ποσό που θα συγκεντρωθεί για το ίδρυμα "Φροντίδα" θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία".

**Ευχαριστούμε θερμά το NBA και την Euroleague καθώς και τις: Athletic Bilbao, Real Madrid BC, BC Barcelona, Milwaukee Bucks, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς και όλους τους αθλητές προσωπικά για την ευγενική υποστήριξή τους και τη δωρεά των αντικειμένων που δημοπρατούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ