ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το τέλειο Σαρακοστιανό γεύμα με τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι σε περιμένει στο Σπίτι της 24MEDIA

Το τέλειο Σαρακοστιανό γεύμα με τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι σε περιμένει στο Σπίτι της 24MEDIA
KIKOSTORIES

Το Σπίτι της 24MEDIA ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί έξι τυχερούς αναγνώστες, οι οποίοι θα απολαύσουν ένα υπέροχο Σαρακοστιανό γεύμα, παρέα με δύο αγαπημένους αθλητικογράφους και την οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι.

Το Sport24.gr δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του! Το Σπίτι της 24MEDIA ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 19:00 για να υποδεχθεί έξι τυχερούς αναγνώστες, οι οποίοι θα δώσουν το "παρών" στο HouseTwentyFour για να απολαύσουν ένα υπέροχο Σαρακοστιανό γεύμα παρέα με την οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι με τρεις ποικιλίες που ήρθαν για να ταιριάξουν με κάθε γούστο και να μας μυήσουν στη γευσιγνωσία. Το Δεκαράκι που "φωνάζει" και μυρίζει Ελλάδα, το σύμβολο της παρέας που ξέρει πώς να στέκεται δίπλα μας κάθε στιγμή και να ενώνει στο ίδιο τραπέζι γνωστούς και αγνώστους.

To Δεκαράκι θέλει πάντα δύο πράγματα να το συνοδεύουν: φαγητό και καλή παρέα. Στο Σπίτι της 24ΜΕDIA την Παρασκευή 5 Απριλίου θα τα έχουμε και τα δύο, αφού τους τυχερούς αναγνώστες θα υποδεχθούν δυο αγαπημένοι αθλητικογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sport24 Radio 103,3 ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Ευάγγελος Μίχος για να απολαύσουν μαζί μοναδικές γεύσεις, γιατί το κάθε Δεκαράκι έχει διαφορετικές γευστικές κατευθύνσεις.

Ο σεφ που θα αναλάβει την δημιουργία των πιάτων θα μας δώσει τα απαραίτητα tips για το πώς μπορείς να οργανώσεις ένα ωραίο τραπέζι για εσένα και τους φίλους σου και φυσικά τι γευστικά πιάτα μπορείς να δημιουργήσεις πάντα συντροφιά με το Δεκαράκι τόσο κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής όσο και την ημέρα του Πάσχα. Μην ξεχνάς το Δεκαράκι Μοσχάτο που συνδυάζεται άψογα με κρεατικά. Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις.

Η βραδιά θα έχει φαγητό, Δεκαράκι και αθλητική κουβέντα, με συντονιστές και αρχηγούς της παρέας τους δύο hosts, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αναγνώστες και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε αθλητικά θέματα που "καίνε" και όχι μόνο, όπως κάνουν καθημερινά (12:00 - 14:00) μέσω της εκπομπής "Ανατροπή και πέναλτι" που παίζει δυνατά στον Sport24 Radio 103,3

Αν θες να είσαι εσύ ένας από τους έξι τυχερούς που θα βρεθεί στο House Twenty Four και θα απολαύσει ένα υπέροχο Σαρακοστιανό γεύμα με την καλύτερη παρέα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν την ίδια μέρα.

powered by Typeform
TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ