ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Stoiximan.gr σας στέλνει στο "Honouring our Legacy"

O Stoiximan.gr σας στέλνει στο "Honouring our Legacy"

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του φιλικού με την Παρτίζαν θα βραβεύσει την κορυφαία του πεντάδα και o Stoiximan.gr σας στέλνει στο ΟΑΚΑ.

Για δεύτερη χρονιά ο Stoiximan.gr θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του Sport24.gr να βρεθούν στο "Honouring our Legacy".

Την ερχόμενη Τετάρτη (23/9, 19.30) σε μία ιδιαίτερη βραδιά ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και θα βραβευθούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς οι οποίοι ψηφίστηκαν ως τα μέλη της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού.

Ο Stoiximan.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για μια ξεχωριστή βραδιά κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη (22/9) όταν και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ