ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 2 Pro Evolution 2016 για την κονσόλα Play Station 3

Κερδίστε 2 Pro Evolution 2016 για την κονσόλα Play Station 3

Θέλεις να δεις ποδόσφαιρο που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου; Κυκλοφόρησε το PES 2016. Κερδίστε 2 Pro Evolution 2016 για την κονσόλα Play Station 3.

Μέσα από το διαγωνισμό του Sport24.gr δύο τυχεροί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέσα από κλήρωση 2 Pro Evolution 2016για την κονσόλαPlay Station 3. Οι τυχεροί θα μάθουν τα ονόματά τους μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου.

Κυκλοφόρησε σήμερα το PES 2016

Θέλεις να δεις ποδόσφαιρο που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου; ΤοProEvolutionSoccer2016 κυκλοφορεί σήμερα επίσημα και έχει ήδη σαρώσει τα βραβεία. «Το καλύτερο ποδοσφαιρικόgameπου έχει βγει ποτέ» σύμφωνα με τοvideogamer.comείναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων γιαPlayStation4,PlayStation3,PC,XboxONEκαιXbox360 και συναρπάζει ήδη κριτικούς και κοινό με τη ρεαλιστική κίνηση, το νέο ενστικτώδη χειρισμό και το ανανεωμένοOnline.

Τοgameπεριλαμβάνει ελληνική περιγραφή αγώνα από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη καιeditmodeόπου μπορείτε να φτιάξετε δικές σας ομάδες ή να εισάγετε νέες ομάδες που θα βρείτεonline. Κέρδισε ήδη το βραβείο του «καλύτερου αθλητικού τίτλου της χρονιάς» στηGamesCom, την παγκόσμια έκθεσηvideogames, ενώ έχει εξασφαλίσει και διαθέτει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα τουUEFAChampionsLeague,UEFAEuropaLeauge,CopaLibetadoresκαι για πρώτη φορά φέτος τουEuro2016.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ