ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 1 Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κερδίστε 1 Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Ζήστε την απόλυτη διασκέδαση κερδίζοντας το επίσημο Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi, αξίας 199,90€. Μπείτε στη δράση και γίνετε πρωταγωνιστής του διάσημου παιχνιδιού, που προσφέρει σε έναν τυχερό του Sport24.gr ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το CALL OF DUTY Drone Dragonfly Wi-Fi είναι πολύ εύκολο στη χρήση, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χρήστης, χάρη στην ασύρματη σύνδεση μέσω Wi- Fi. Μπορείτε να το ελέγχετε μέσω χειριστηρίου, αλλά και μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Ξεχωρίζει για τη σταθερότητα του και τα κορυφαία τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτοντας πληθώρα λειτουργιών. Είναι κατασκευασμένο από σκελετό υψηλής αντοχής, με 4 έλικες και προστατευτικές στεφάνες για προστασία από χτυπήματα και πτώσεις.

Κερδίστε 1 Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Το Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi έχει επιλογή 3 διαφορετικών ταχυτήτων πτήσης και κουμπί για να κάνετε εντυπωσιακές μανούβρες και ακροβατικά στον αέρα (τούμπες και περιστροφές 360 μοιρών). Επίσης, είναι εξοπλισμένο με κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο με ανάλυση 720p μέσω της εφαρμογής COD DRONES, για να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις εντυπωσιακές σας πτήσεις. H μέγιστη απόσταση ελέγχου του drone είναι τα 45 μέτρα

Οι λάτρεις της τεχνολογίας θα βρουν το επίσημο Call Of Duty Drone Dragonfly Wi-Fi αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, action cameras, 4K/HD cameras, τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες, αλλά και Smartphones, Tablets και αξεσουάρ.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ