ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε πρόεδρος στην Ευρωλίγκα 2015-'16

Γίνε πρόεδρος στην Ευρωλίγκα 2015-'16

Το "Εθνοσπόρ" της Δευτέρας σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πρόεδρος και να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Ώρα για μπάσκετ και δώρα υψηλού επιπέδου. Το "Εθνοσπόρ" της Δευτέρας, με τον διαγωνισμό "Γίνε Πρόεδρος στην Ευρωλίγκα", σας δίνει μοναδική… ασίστ για να πετύχετε καλάθι με πλούσια δώρα. Μπορείτε να γίνετε το αφεντικό της δικής σας ομάδας και να διεκδικήσετε "τρόπαια" από τη δική σας Ευρωλίγκα.

Για να φτιάξετε την ομάδα σας, έχετε στη διάθεσή σας 10.000.000€ και ένα πίνακα με 75 μπασκετμπολίστες της Euroleague με την αξία του κάθε παίχτη, προκειμένου να διαλέξετε την 10άδα που θα σας οδηγήσει στην κορυφή!

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσετε την ομάδα σας στα κουπόνια που θα δημοσιεύσει το "Εθνοσπόρ της Δευτέρας" στις 23 και 30 Νοεμβρίου.

Από το διαγωνισμό, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, θα προκύψουν 203 νικητές που θα κερδίσουν πλούσια δώρα μεταξύ των οποίων, αυτοκίνητο, scooter, ποδήλατο, φωτογραφικές μηχανές, home cinema κλπ. Η τελευταία προθεσμία για την αποστολή των κουπονιών είναι η Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου ενώ η βαθμολογία του διαγωνισμού θα ξεκινήσει από την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (10-11 Δεκεμβρίου).

Γίνε πρόεδρος στην Ευρωλίγκα 2015-'16
TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ