ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεκδικήστε 25 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Fast & Furious: Hobbs & Shaw"

Διεκδικήστε 25 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Fast & Furious: Hobbs & Shaw"

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μια από τις 25 διπλές προσκλήσεις που προσφέρει το Sport24.gr για την αποκλειστική πρεμιέρα της ταινίας Fast & Furious: Hobbs & Shaw στο Αθήναιον cinemas.

Στις 27 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αθήναιον cinemas για την αποκλειστική πρεμιέρα της ταινίας Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε εκεί και να απολαύσετε τις νέες περιπέτειες του σκληροτράχηλου Λουκ Χομπς, που επιβάλλει τον νόμο και του δαιμόνιου Ντέκαρντ Σο, που πάντα έχει τον τελευταίο λόγο και κρύβει άσους στο μανίκι του. Πώς θα σας φαινόταν να είναι πλέον ο ένας δίπλα στον άλλον; Ναι, το ξέρουμε, ακούγεται συναρπαστικό!

Το Sport24.gr προσφέρει στους αναγνώστες του 25 διπλές προσκλήσεις και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να γίνετε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσετε μαζί με την παρέα σας την ταινία σε ένα μέρος με τη δική του ιστορία στους κινηματογράφους της πρωτεύουσας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να περάσετε το βράδυ της Τρίτης σας (27/8), παρακολουθώντας τη νέα ταινία ενός franchise που σπάει τα ταμεία του box office και έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης!

Από το 2001 που ξεκίνησε, το franchise των "Fast" έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πλοκή, οι ήρωες, η δράση που εξελίσσεται, δημιουργούν ένα απίστευτο "πάντρεμα", με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντα αριστουργηματικό. Όπως και οι προηγούμενες οκτώ ταινίες, έτσι και αυτή προμηνύεται συναρπαστική. Τα πέντε δισεκατομμύρια εισπράξεις όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν ότι οι ταινίες "Fast and Furious" είναι εξαιρετικές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Αυτή τη φορά, ο Ντουέιν Τζόνσον επιστρέφει στο ρόλο του Λουκ Χομπς και ο Τζέισον Στέιθαμ ξαναγίνεται ο Ντέκαρντ Σο. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της διπλωματικής ασφάλειας και ένας παράνομος που ξεφεύγει πάντα από τις μυστικές υπηρεσίες, είναι έτοιμοι να συνεργαστούν. Άραγε, τι μπορεί να πάει στραβά; Ο θηριώδης Καλιφορνέζος και ο οξύθυμος Βρετανός δεν έχουν πολλά κοινά, ειδικά όταν έχουν κακό παρελθόν μεταξύ τους και έχουν συγκρουστεί σκληρά. Οι συνθήκες θα τους αναγκάσουν να συνεργαστούν, αλλά η κόντρα τους καλά κρατεί. Αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται ένα εκρηκτικό "κοκτέιλ", το οποίο πρέπει να δείτε.

Δυο άσπονδοι φίλοι αναγκάζονται να συνεργαστούν, παραμερίζοντας τις τεράστιες διαφορές τους, διότι ο κόσμος κινδυνεύει από τα σχέδια ενός αδίστακτου αναρχικού τρομοκράτη, του Μπρίξτον Λορ, ο οποίος είναι έτοιμος να εξαπολύσει μια ανυπολόγιστη βιοχημική καταστροφή που θα αφανίσει την ανθρωπότητα. Το ρόλο του "κακού" ενσαρκώνει ο Ίντρις Έλμπα (Thor: Ragnarok, Luther) ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και είναι ο καταλληλότερος για την περίσταση. Ρόλο-κλειδί θα έχει η πράκτορας της MI6, Χάτι, η οποία είναι και η αδερφή του Ντέκαρντ Σο. Τη μοιραία ηρωίδα υποδύεται η Βανέσα Κίρμπι, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "The Crown". Στην ταινία συμμετέχει και η μητέρα του Ντέκαρντ Σο και της Χάτι, η βραβευμένη με Όσκαρ, Έλεν Μίρεν.

Η απρόσμενη συνεργασία του Χομπς και του Σο θα είναι μια λοξοδρόμηση σε σχέση με τις προηγούμενες οκτώ ταινίες και αυτό είναι που την κάνει τόσο ιδιαίτερη, διαφορετική και συναρπαστική. Πρόκειται για δυο χαρακτήρες που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό του Fast & Furious. Ο Σο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Fast & Furious 6 (2013) σαν κακός δαίμονας της οικογένειας του Τορέτο που ήθελε να εκδικηθεί τον χαμό του αδελφού του, και ο Χομπς στο Fast Five (2011), όταν είχε σκοπό να συλλάβει με κάθε τρόπο την ομάδα του Fast, αλλά τελικά έγινε άτυπος σύμμαχός τους. Η χημεία τους έφερε και τη συνεργασία τους σε αυτήν την ταινία.

Τα κυνηγητά, η δράση που αψηφά την βαρύτητα και οι σκηνές στην κόψη του ξυραφιού, θα καθηλώσουν τους θεατές και οι φανατικοί του είδους θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το οπλοστάσιο οχημάτων, στρατιωτικών φορτηγών και μοτοσυκλετών. Άλλωστε, το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο: για να σταματήσεις μια πολεμική μηχανή, χρειάζεσαι να τοποθετήσεις απέναντί της δυο: τον Χομπς και τον Σο!

Ο σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Λιτς, ο οποίος έχει δώσει άριστα δείγματα γραφής με το Deadpool 2 και το Atomic Blonde, εγγυάται μια ταινία δράσης διάρκειας 135 λεπτών που θα καθηλώσει τους θεατές από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Εγγύηση για την επιτυχία της ταινίας αποτελεί το γεγονός πως η πλοκή ανήκει σε έναν από τους "αρχιτέκτονες" των ταινίων "Fast & Furious", τον Κρις Μόργκαν και μάλιστα συνυπογράφει το σενάριο με τον Ντρου Πίρς (Mission: Impossible: Rogue Nation, Iron Man 3 κτλ).

Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα δείτε την ταινία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής για να διεκδικήσετε μία από τις 25 διπλές προσκλήσεις.

powered by Typeform
TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ