MARKET

Αθήνα - Αμβούργο: Μία πρωταπριλιάτικη πτήση γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις για τους επιβάτες της AEGEAN!

Αθήνα - Αμβούργο: Μία πρωταπριλιάτικη πτήση γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις για τους επιβάτες της AEGEAN!

Μία πρωταπριλιάτικη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της πτήσης A3824 της AEGEAN που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Αμβούργο, τη Δευτέρα, 1η Απριλίου.

Με άκρως "σκανταλιάρικη" διάθεση και με την βοήθεια των Executive Chefs Λευτέρη Λαζάρου και Χριστόφορο Πέσκια, τον Executive pastry chef Στέλιο Παρλιάρο και τον Master of Wine, Κωνσταντίνο Λαζαράκη, η AEGEAN προσέφερε σε όλους τους επιβάτες της πτήσης ένα αξέχαστο ταξίδι!

Μόλις ολοκληρώθηκε η απογείωση της πτήσης, η ανακοίνωση από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους άφησε έκπληκτους τους επιβάτες. "Αγαπητοί επιβάτες, σας ενημερώνουμε πως λόγω έκτακτων συνθηκών δεν θα μπορέσουμε να σερβίρουμε το γεύμα σας. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας".

Και ποιος δεν θα απορούσε με μία τέτοια ανακοίνωση! Έκπληκτοι οι ανυποψίαστοι επιβάτες ρωτούσαν το πλήρωμα του αεροσκάφους, ξεχνώντας ωστόσο ότι η συγκεκριμένη Δευτέρα δεν ήταν μία συνηθισμένη Δευτέρα. Ήταν Πρωταπριλιά!

Αμέσως μετά, με μία δεύτερη ανακοίνωση από τους Χριστόφορο Πέσκια, Λευτέρη Λαζάρου, Στέλιο Παρλιάρο και Κωνσταντίνο Λαζαράκη, που βρίσκονταν στην καμπίνα του αεροσκάφους με προορισμό το Αμβούργο, ευχήθηκαν σε όλους καλό μήνα και ενημέρωσαν το κοινό ότι η προηγούμενη ανακοίνωση αποτελούσε μία φάρσα, λόγω της ημέρας! Έτσι ανακοίνωσαν στους επιβάτες ότι όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν το Βusiness Class menu Gastronomics της AEGEAN, το οποίο έχουν επιμεληθεί, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία στον αέρα!

Μετά την αποκάλυψη, οι 4 δημιουργοί παρουσιάστηκαν στο κοινό και σέρβιραν μαζί με το πλήρωμα καμπίνας το Business Class πρωινό μενού των Gastronomics, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους ενθουσιασμένους επιβάτες.

Η μοναδική εμπειρία των τυχερών επιβατών δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά την έξοδό τους από το αεροσκάφος τους περίμεναν οι ίδιοι οι σεφ, για να τους αποχαιρετίσουν και να τους προσφέρουν αναμνηστικά δώρα, ώστε να τους μείνει η μέρα αυτή αξέχαστη!

Η AEGEAN έφερε για ακόμη μία φορά όλη την Ελλάδα στο πιάτο μας μέσα από το "Gastronomics", μία γευστική εμπειρία γεμάτη ευφάνταστες γεύσεις, έντονα χρώματα και ελληνικά αρώματα, με τη δημιουργική ματιά και υπογραφή τριών εκφραστών της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας, Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορου Πέσκια, Στέλιου Παρλιάρου και φυσικά του Master of Wine, Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ