MARKET

Άρση μέτρων: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια

Άρση μέτρων: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια

Σε ταχύτερη άρση των περιοριστικών μέτρων προχωρά η κυβέρνηση. Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια. Τι ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι, ενώ από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι συναυλίες, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο υφυπουργός προχώρησε στις ανακοινώσεις για την επανέναρξη των οικονομικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων, που ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Από τις 6 Ιουνίου θα μπορούν να λειτουργούν τα καταστήματα εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα κυλικεία, η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, τα αναψυκτήρια και υποστηρικτικές για τις τέχνες του θεάματος δραστηριότητες.

Την Δευτέρα 8 Ιουνίου, επανεκκινούν οι δραστηριότητες των χορευτικών κέντρων, καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι υπηρεσίες καφενείου με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια, οι υπηρεσίες κέντρων διασκέδασης, καμπαρέ ή night club και τα ίντερνετ καφέ.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπαθανάσης, την ερχόμενη Δευτέρα(8 Ιουνίου), θα ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης, τα καφωδεία και οι μπουάτ καθώς και οι ντισκοτέκ. Την ίδια ημέρα θα ανοίξουν οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη και οι υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα ημερομηνία για το άνοιγμα των γυμναστηρίων είναι 15 Ιουνίου αντί για 29, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Την ίδια ημέρα θα ανοίξουν τα καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής, οι υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης για άτομα με αναπηρίες, οι υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης για άτομα με αναπηρίες, τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι και κτίρια, καθώς και τα πάρκα - θεματικά και αναψυχής.

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν οι υπόλοιπες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, οι υπηρεσίες σωματικής ευεξίας, όπως πχ, πιλάτες και οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης λουτρών, θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών, σάουνας και ατμόλουτρων καθώς και οι υπηρεσίες ιερόδουλων.

Πηγή: News247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ