MARKET

Ανακοίνωση εγγραφών για το Kallithea Run 2019

Ανακοίνωση εγγραφών για το Kallithea Run 2019

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας για 8η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου Κallithea Run ο οποίος έγινε από πέρυσι Διεθνής μετά την “αδελφοποίηση” του με το GRAND PRIX 10k, της Πράγας που κατέχει το Golden Label της IAAF.

Σας περιμένουμε όλους στην εκκίνηση ενός αγώνα θεσμού για την πόλη της Καλλιθέας και με ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων των δρομέων τη Αττικής, την Κυριακή το πρωί 7η Απριλίου στην πλατεία Δαβάκη, στο Kallithea RUN 2019!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα 10χλμ αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι να τρέξετε μια διαδρομή ιδανική για να βελτιώσετε το προσωπικό σας ρεκόρ. Με φίλους αν θέλετε να μοιραστείτε τα δέκα χιλιόμετρα σαν ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ 2,5 χλμ ή διανύστε τα 5χλμ σε μια επίπεδη διαδρομή δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδας ή τρέχοντας στο δικό σας ρυθμό με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Οι διεθνείς συμμετοχές δρομέων από όλη την Ευρώπη είναι κι εφέτος δεδομένες καθώς ο αγώνας μας αποτελεί έναν διεθνή αθλητικό τουριστικό προορισμό όπως έχουν δείξει οι μέχρι τώρα εγγραφές στα 5χλμ και 10 χλμ και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για το Kallithea Run όπως κάθε χρονιά.

* Οι διαδρομές του αγώνα στα 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International (Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

** Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για ΕΓΓΡΑΦΕΣ αθλητών και ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ: www.kallithearun.gr ή στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό

Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης” ,τηλ. 2109578388- 698 2105047

*** Το Kallithea Run, σαν φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διαθέσει μέρος τον εσόδων του στην ”Κιβωτό του Κόσμου”

INFO – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : www.kallithearun.gr - τηλ 6982105047- 2109578388

Ανακοίνωση εγγραφών για το Kallithea Run 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ