Ανακοίνωση - απάντηση του SPORT 24 στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Το SPORT24 απαντά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι "η χρησιμοποίηση των ΜΜΕ ως μέσο απειλών και υβριστικών χαρακτηρισμών, δεν ήταν και ούτε θα μπορέσουν ποτέ να μπουν στο DNA του SPORT24".

Η ανακοίνωση - απάντηση του SPORT24 στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

"Αγαπητοί φίλαθλοι των ομάδων και φίλοι του αθλητισμού.

Είναι σαφές και γνωστό ότι ο κ. Γιαννακόπουλος συμπεριφέρεται με τρόπους που ξεπερνούν τα όρια της ανοχής. Έτσι, η άποψη του SPORT24 για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα γύρω από την Εθνική ομάδα και τη διπλή συνεργασία του Ρικ Πιτίνο με την ΕΟΚ και τον Παναθηναϊκό, κρίθηκε ως "προσπάθεια πρόκλησης και πυροδότησης" ενόψει του αγώνα του πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Για τον κ. Γιαννακόπουλο δεν νοείται αθλητικό Μέσο να έχει άποψη που δεν υποστηρίζει ή εξυπηρετεί τις δικές του στοχεύσεις. Ωστόσο θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι και για τον Παναθηναϊκό και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οι διοικήσεις δεν είναι πάνω από αυτές και ποτέ δεν θα είναι. Οι φίλαθλοι δεν είναι πρόβατα που τους δίνει εντολές ο εκάστοτε πρόεδρος, αλλά σκεπτόμενοι άνθρωποι και πολίτες που μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τι θα διαβάσουν, ποιον θα ακούσουν και πως θα ενημερωθούν. Όσον αφορά την αποτροπή βίας για την οποία γίνεται λόγος στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να επισημάνουμε ότι η αναφορά στον όρο "βία" είναι ο καλύτερος κεκαλυμμένος τρόπος για να την καθοδηγήσει και αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο τόσο για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά γήπεδα, όσο και για αυτά που βιώνουν τα ΜΜΕ μέσα από την προσπάθεια φίμωσης ή χειραγώγησης τους.

Το SPORT24 παρότι το κορυφαίο αθλητικό Μέσο της χώρας, δεν ξυπνάει και κοιμάται με το πόσα clicks και πόσα likes έχει. Η εμμονή στα νούμερα, καθώς και το Instagram και η χρησιμοποίηση των ΜΜΕ ως μέσο απειλών και υβριστικών χαρακτηρισμών, δεν ήταν και ούτε θα μπορέσουν ποτέ να μπουν στο DNA του SPORT24. Ευτυχώς, έχουμε ανοσία σε τέτοια μικρόβια.

Ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από ανθρώπους που σκέφτονται την ανάπτυξη του, τη βελτίωση των ομάδων, την αναβάθμιση του συνολικού προϊόντος μέσα από δημιουργικότητα και υγιή τρόπο σκέψης. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους της χώρας και το τμήμα μπάσκετ αυτό που, εκτός συνόρων, έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα, δημιουργώντας μια ομάδα που ήταν αγωνιστικά αλλά και διοικητικά ένα αληθινό κόσμημα του μπάσκετ.

Σας εγγυόμαστε και δεσμευόμαστε ότι δεν θα συνεχίσουμε την ανταλλαγή ανακοινώσεων με τον κ. Γιαννακόπουλο και πόσω μάλλον με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την ομάδα του, την οποία συνεχίζουμε να καλύπτουμε απολύτως δημοσιογραφικά και με κάθε σεβασμό προς την καθημερινή προσπάθεια που κάνουν παίκτες και προπονητές. Για όλα τα υπόλοιπα θα ζητήσουμε επισήμως κάθε αρμόδια αρχή να αξιολογήσει και να λειτουργήσει με τον κοινό μας στόχο: την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό".

SPORT24

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού,

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει πως θα υπάρξουν μάταιες προσπάθειες πυροδότησης έντασης και προκλήσεις κατά της Ομάδας μας, με μόνο σκοπό την τιμωρία μας.

Ο ιστότοπος Sport24 χθες με την επίσημη θέση του εναντίον του Παναθηναϊκού μας φανέρωσε τις αληθινές του προθέσεις. Το λόγο θα έχουν τα ποινικά και αστικά Δικαστήρια, η Aθλητική Δικαιοσύνη και η ΕΣΗΕΑ. Στα ψέματα, την υποκρισία και τη στρατευμένη δημοσιογραφία που στρέφεται κατά ενός ολόκληρου Συλλόγου, απαντάμε μόνο με το Nόμο. Με κανέναν άλλον τρόπο.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μια ακόμη φορά θα προστατεύσουμε την ιστορία, την εικόνα, τις αρχές της Ομάδας μας- θα προστατεύσουμε εσάς.

Αντιλαμβανόμαστε την οργή σας, αλλά σας καλούμε να μην πέσετε στην παγίδα της αντίδρασης με οποιονδήποτε άλλο, μη δημοκρατικό, τρόπο. Ο Παναθηναϊκός φίλαθλος έχει κρίση, είναι σκεπτόμενος, ξέρει και τα likes του και τα clicks που δίνει, τι επιλέγει να διαβάζει και να ακούει στο ραδιόφωνο του. Δείξτε τη δύναμή σας, απλά αγνοώντας τους".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ