Άκου την ομάδα σου από κούνια: Μάντεψε τους "μπέμπηδες" του Sport24 Radio

Ο Sport24 Radio είναι η ομάδα, που πλέον ακούς… από κούνια! Από την Δευτέρα 9 Μαρτίου οι ακροατές βλέπουν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία των παραγωγών στα social media του σταθμού και καλούνται να μαντέψουν ποιος απεικονίζεται σε κάθε καρέ.

Ο αγαπημένος σου σταθμός, είναι η δική σου ομάδα που ακούς καθημερινά και αυτό υπεραίνει τις τυπικές σχέσεις παραγωγών-ακροατών. Επειδή λοιπόν, σε κάθε ομάδα παίζει τεράστιο ρόλο η χημεία μεταξύ των παικτών, γεννήθηκε η ιδέα για ένα "παιχνίδι" στο οποίο θα γνωρίσεις τους παιδικούς εαυτούς των αγαπημένων σου παικτών.

Η προαναγγελία της ενέργειας "Άκου την ομάδα σου από κούνια"

Κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες δημοσιεύονται 2 φωτογραφίες παραγωγών του σταθμού, που απεικονίζονται στα χρόνια της αθωότητας. Εκεί μπαίνεις στο παιχνίδι εσύ, που καλείσαι να μαντέψεις ποιος είναι ο πιτσιρικάς, που βλέπεις να ποζάρει στον φακό. Με το πέρας 24 ωρών η αρχική δημοσίευση κοινοποιείται με την απάντηση στο facebook, ενώ στο nstagram η αποκάλυψη γίνεται με σχόλιο στο αρχικό post.

Η πρόκληση δεν είναι εύκολη, αλλά σίγουρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για γέλιο. Οι ατάκες, που έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα από τους "δαιμόνιους" ακροατές μας, έχουν προκαλέσει αλυσίδα αντιδράσεων και πειραγμάτων στους διαδρόμους του Sport24 Radio 103.3. Η αρχή έγινε με τον Τάσο Νικολογιάννη, που πολλοί μπέρδεψαν με τον Μαχαίρα και χαρακτήρισαν Κιθ Λάνγκφορντ!

Το πρώτο post της ενέργειας με τον παραγωγό του Sport24 Radio 103,3, Τάσο Νικολογιάννη

Η συνέχεια έγινε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο (φωτό), που όχι μόνο δυσκόλεψε τους ακροατές, αλλά έγινε η πηγή έμπνευσης δεκάδες σχολίων. Ακολούθησαν, Σωτήρης Γεωργίου και Διονύσης Βερβελές με τους ακροατές να δίνουν κυριολεκτικά "ρέστα" στις απαντήσεις.

 

Το δεύτερο post της ενέργειας με τον παραγωγό του Sport24 Radio 103,3, Σπύρο Καβαλιεράτο

Η παρέα μας μεγαλώνει διαρκώς και σε περιμένει να συμμετάσχεις δυναμικά με τα σχόλιά σου στο "Guess Who?" του Sport24 Radio 103,3. Γιατί κάθε δυνατή ομάδα στον αθλητισμό και όχι μόνο χρειάζεται συσπείρωση, συμμετοχή και μπόλικο… χιούμορ!

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.