MARKET

To PlayStation ανακοινώνει το PlayStation(R)Classic!

To PlayStation ανακοινώνει το PlayStation(R)Classic!

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοίνωσε σήμερα το PlayStation®Classic, μια κονσόλα-μινιατούρα που προσομοιάζει στο αρχικό PlayStation® και θα διατίθεται*1 με προεγκατεστημένους 20 αυθεντικούς τίτλους.

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοίνωσε σήμερα το PlayStation®Classic, μια κονσόλα-μινιατούρα που προσομοιάζει στο αρχικό PlayStation® και θα διατίθεται*1 με προεγκατεστημένους 20 αυθεντικούς τίτλους. Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με Ενδεικτική Λιανική Τιμή στα €99.99.

Το πρώτο PlayStation® κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 3 Δεκεμβρίου 1994 και με καινοτομίες ορόσημο, όπως η απόδοση 3DCG σε πραγματικό χρόνο και η χρήση CD-ROM, είχε τεράστια επίδραση στη βιομηχανία των παιχνιδιών, τόσο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 όσο και αργότερα.

To PlayStation ανακοινώνει το PlayStation(R)Classic!

Ο σχεδιασμός του PlayStation®Classic θυμίζει το πρώτο PlayStation®, με ίδια διάταξη κουμπιών, χειριστήρια και εξωτερική συσκευασία*1, αλλά έχει μικρότερο μέγεθος – είναι 45% μικρότερο στις πλευρές και 80% μικρότερο σε όγκο από την αρχική κονσόλα. Θα διατεθεί με προεγκατεστημένους*2 20 κλασικούς και επιτυχημένους PlayStation®*3 τίτλους, όπως τα Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co. LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), και Wild Arms (SIE). Το PlayStation®Classic είναι ιδανικό για όσους έχουν απολαύσει στο παρελθόν το αρχικό PlayStation® και το έχουν νοσταλγήσει, καθώς και για νέους παίκτες που θέλουν να απολαύσουν τους κλασσικούς PlayStation® τίτλους της δεκαετίας του 1990.

To PlayStation ανακοινώνει το PlayStation(R)Classic!

Το PlayStation®Classic περιλαμβάνει ένα καλώδιο HDMI™ για σύνδεση σε εξωτερικές οθόνες, όπως π.χ. οθόνες τηλεόρασης, και ένα καλώδιο USB*5 που πρέπει να συνδεθεί σε ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος USB (πωλείται ξεχωριστά). Σε επιλεγμένους τίτλους που το υποστηρίζουν, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν με ή ενάντια στους φίλους τους αξιοποιώντας τα δύο χειριστήρια που περιλαμβάνει η κονσόλα.

To PlayStation ανακοινώνει το PlayStation(R)Classic!

Η SIE θα συνεχίσει να επεκτείνει την γκάμα τίτλων και λογισμικού της στις διάφορες πλατφόρμες PlayStation®, καθώς και τις υπηρεσίες δικτύου για την παροχή εμπειριών ψυχαγωγίας που μπορεί να βρει κάποιος μόνο στο PlayStation®.

PlayStation®Classic

Όνομα προϊόντος PlayStation®Classic

Κωδικός προϊόντος Ευρώπη SCPH-1000R

Ημερομηνία κυκλοφορίας 3 Δεκεμβρίου 2018

Ενδεικτική Λιανική Τιμή €99.99

Περιλαμβάνει

1 PlayStation®Classic

2 χειριστήρια

1 καλώδιο HDMI™

1 καλώδιο USB*5

Έντυπο υλικό

Πνευματικά δικαιώματα ©Sony Interactive Entertainment Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το σχέδιο και οι προδιαγραφές μπορεί να διαφοροποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Προδιαγραφές

Όνομα προϊόντος PlayStation®Classic

Κωδικός προϊόντος Σειρά SCPH-1000R

Έξοδος1000R®ο 720p, 480p

Έξοδος ήχου Γραμμικό PCM

Είσοδος/Έξοδος Θύρα εξόδου HDMI™

Θύρα USB (Micro-B)*4

2 θύρες χειριστηρίου

Ισχύς DC 5V / 1,0A

Μέγιστη ονομαστική ισχύς 5W

Εξωτερικές διαστάσεις Περ. 149 x 33 x 105mm (5,8 x 1,3 x 4,1 ίν.) (πλάτος x ύψος x βάθος) (εκτός των χειριστηρίων)

Βάρος Κονσόλα Περ. 170g (6,0oz)

Χειριστήριο Περ. 140g (4,9oz)

Θερμοκρασία λειτουργίας 5℃ έως 35℃

Σημείωση: Το σχέδιο και οι προδιαγραφές μπορεί να διαφοροποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

*1 Το σχέδιο της εξωτερικής συσκευασίας διαφέρει ανάλογα με την περιοχή στην οποία πωλείται το προϊόν.

*2 Οι τίτλοι, πέραν των 5 που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου, ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή στην οποία πωλείται το προϊόν.

*3 Δεν είναι δυνατή η προσθήκη τίτλων λογισμικού μέσω λήψης ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τα περιφερειακά του PlayStation®, όπως οι κάρτες μνήμης, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το PlayStation®Classic.

*4 Για τη χρήση αυτής της κονσόλας απαιτείται ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος USB του εμπορίου (πωλείται ξεχωριστά). Χρησιμοποιήστε τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος που υποστηρίζει έξοδο USB (τύπου Α) 5 V, 1,0 A. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι όλα τα τροφοδοτικά εναλλασσόμενου ρεύματος είναι συμβατά με την κονσόλα σας.

* 5 Απαιτείται ένας προσαρμογέας USB AC. Χρησιμοποιήστε έναν μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος που υποστηρίζει έξοδο USB 5V, 1.0A (τύπου A). Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι όλοι οι προσαρμογείς AC είναι συμβατοί με την κονσόλα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ