MARKET

Το Κύπελλο Γερμανίας ξαναρχίζει και η "κούπα" θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Το Κύπελλο Γερμανίας ξαναρχίζει και η "κούπα" θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

H διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Γερμανίαςόρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων που θα διξεαχθούν το διήμεροΤρίτη 9 ΙουνίουκαιΤετάρτη 10 Ιουνίου.

Την Τρίτη 9/6 θα αναμετρηθούν στο "Hermann-Neuberger-Stadion" Σααρμπρύκεν-Λεβερκούζεν (21:45) με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη γράψει ιστορία στο DFB Pokal, καθώς για πρώτη φορά ομάδα 4ης κατηγορίας φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη 10/6(21:45)θα κοντραριστούνστο "Allianz Arena" Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης,σε μία αναμέτρηση που αποτελεί επανάληψη του τελικού Κυπέλλου του 2018, όταν και η ομάδα της Φρανκφούρτης πανηγύρισε το τρόπαιο επικρατώντας των Βαυαρών με σκορ 3-1.Και οι δύο αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των οδηγιών των υγειονομικών αρχών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD.


Ο τελικόςαναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουλίουστο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου κεκλεισμένων των θυρώνκαι θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ