MARKET

To HONOR Magic Watch 2 στο 1ο Atromitos Ultra Run

To HONOR Magic Watch 2 στο 1ο Atromitos Ultra Run

To HONOR Magic Watch 2 , το κατεξοχήν fitness gadget στηρίζει και συμμετέχει στην διοργάνωση Atromitos Ultra Run που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά και έχει ως κορυφαίο της αγώνισμα το συνεχές τρέξιμο των 24ωρών (!!) .

Αντοχή και ψυχική δύναμη είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον 24ωρο αγώνα των αθλητών οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε αναρίθμητες σωματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Το HONOR Magic Watch 2 το οποίο ξεχωρίζει τόσο για την αντοχή στην διάρκεια ζωής μπαταρία όσο και στις τεχνολογικές καινοτομίες που παρέχει είναι ο ιδανικός προπονητής για κάθε αθλητή νέο ή πιο έμπειρο. Μέσα από τα 15 διαφορετικά «έξυπνα» προγράμματα άθλησης και τρεξίματος αλλά και μέσα από τον VoiceOver Fitness Coach (με καθοδήγηση φωνής) το Magic Watch 2 , ο αθλητής έχει τον δικό του προσωπικό trainer μαζί του για να τον προσέχει και να του δίνει κίνητρο να ολοκληρώσει την προσπάθεια του!

Παράλληλα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά θα διεξαχθεί μια επιστημονική εκπαιδευτική ημερίδα σχετική με τις υπεραποστάσεις όπου ομιλητές – συνεργάτες της διοργάνωσης θα αναλύσουν σε παρουσιάσεις και πάνελ συζήτησης θέματα που σχετίζονται με διατροφή, ψυχολογία, εργοφυσιολογία και προπονητική.

Σε συνεργασία με κέντρο έρευνας για τον υψηλό αθλητισμό, η διοργάνωση του Atromitos Ultra RUN στις 8 -9 Φεβρουαρίου 2020 , θα δώσει την δυνατότητα στους αθλητές των αγώνων, να λάβουν μέρος σε έρευνα και μετρήσεις παραμέτρων που συνδέονται άμεσα με τους δρόμους αντοχής και τις υπεραποστάσεις.

Σκοπός του Atromitos Ultra RUN, είναι να δημιουργήσει έναν αγώνα με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με σεβασμό προς τον τόπο που θα διεξαχθει ο αγώνας, που αποτελεί μέρος του Εθνικού Πάρκου Σχινιά. Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με την pi3, μη κερδοσκοπικό οικολογικό σωματείο τo οποίo στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της διοργάνωσης και παροτρύνουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν φιλικές με το περιβάλλον συνήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ