MARKET

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

Παρακολουθήσαμε το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από τη σουίτα της LG στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας περιγράφουμε την εμπειρία μας.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, το παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι που σε όποια αγωνιστική κατάσταση και να βρει τους δύο μεγάλους αντιπάλους δεν αφήνει αδιάφορο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας.

Το Sport24.gr βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε το ματς, όχι από τα δημοσιογραφικά, αλλά από μία πιο ιδιαίτερη θέση...

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα φτάσαμε έξω από τη Θύρα 13 του γηπέδου, πέρασε τον έλεγχο των υπευθύνων ασφαλείας και μπήκαμε στη σουίτα της LG, χορηγού της ΑΕΚ, που μας φιλοξένησε για τις δύο ώρες που θα διεξαγόταν η αναμέτρηση. Εντυπωσιακά δεν είμαστε;

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία
To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο γεμίζουν και οι εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου με φίλους της ΑΕΚ. Εμείς, διατηρώντας την καλύτερη οπτική γωνία χαζεύαμε τα λευκά καθίσματα να γεμίζουν με ανθρώπους, ενώ παράλληλα η ατμόσφαιρα όλο και ζεσταινόταν. Είπαμε, είναι δύσκολο να αδιαφορήσει ο Έλληνας οπαδός για οποιοδήποτε "κλάσικο" εντός των συνόρων.

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

Στην αναμονή μέχρι ν' αρχίσει η σύγκρουση, θέλοντας και μη έπρεπε να εξερευνήσουμε το χώρο... Πρώτη φορά σε γηπεδική σουίτα, δεν γινόταν να μην κάνουμε το απαραίτητο ρεπορτάζ. Και να που στον τοίχο εντοπίσαμε κάτι που θα συγκινήσει ιδιαίτερα τους φίλους της Ένωσης. Η ομαδική φωτογραφία των "κιτρινόμαυρων" από το ιστορικό ματς με τη Μίλαν για το Champions League, τότε που η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με γκολ του Ζούλιο Σέζαρ, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία
To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

Και από το 2006 και τον Σέζαρ που έγραψε ιστορία, στο 2019 και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σέντρα στο παιχνίδι! Κάτσαμε αναπαυτικά στους καναπέδες με την ευχή ν' απολαύσουμε ωραίο ματς. Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την γηπεδούχο, τυπικά, ΑΕΚ με τον κόσμο να επιχειρεί να παίξει το ρόλο του "12ου παίκτη" που θ' ωθήσει την ομάδα προς τη νίκη.

Ημίχρονο, χωρίς γκολ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άπαντες μέσα στη σουίτα της LG σηκωθήκαμε από τους καναπέδες για... ξεμούδιασμα ενόψει του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου και με τις προσδοκίες μας για καλύτερο θέαμα να είναι υψηλές. Μπρέικ, λοιπόν, για νερό και συζήτηση με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, φίλους της ΑΕΚ, για την απόδοση της ομάδας.

To ΑΕΚ - Παναθηναϊκός από μία άλλη οπτική γωνία

Μεγάλοι και μικροί έζησαν με αγωνία το ματς και την προσπάθεια της Ένωσης να σώσει κάτι από την περσινή σούπερ πορεία της στα ντέρμπι με τους έτερους διεκδικητές του τίτλου. Το κοντέρ είχε γράψει για τους "κιτρινόμαυρους" μηδέν ήττες κατά τη σεζόν που το κλαμπ κατέκτησε το πρωτάθλημα, κάτι που οπαδοί της περίμεναν να συμβεί 24 ολόκληρα χρόνια.

Μετά την ψιλή κουβέντα, ήρθε η ώρα να επανέλθουμε στις θέσεις μας για την επανέναρξη. Φάσεις λίγες, η αγωνία έντονη. Δυστυχώς, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σήμανε το τέλος χωρίς γκολ και ιδιαίτερο θέαμα. Εμείς, πάντως, είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από διαφορετική οπτική γωνία, χάρη στη φιλοξενία της LG, και η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ