MARKET

Τηλεοράσεις BRAVIA για απαράμιλλη λεπτομέρεια

Τηλεοράσεις BRAVIA για απαράμιλλη λεπτομέρεια

Όποιον και αν υποστηρίζετε, σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε την παραμικρή λεπτομέρεια από την αγαπημένη σας ομάδα. Τι κι’ αν δεν μπορείτε να δείτε τον αγώνα από το γήπεδο… η Sony έχει επιλέξει για εσάς μια σειρά προϊόντων, για να απολαύσετε τα παιχνίδια από τον καναπέ ή τον κήπο σας.

Φέρτε τον ενθουσιασμό και την αδρεναλίνη του ποδοσφαιρικού γηπέδου κατευθείαν στο σαλόνι σας, με τις εξαιρετικές OLED BRAVIA τηλεοράσεις από την Sony και συγκεκριμένα τις σειρές Α1 OLED και AF8 OLED.

Με την μοναδική προσθήκη της τεχνολογίας OLED TV, οι τηλεοράσεις BRAVIA διαθέτουν 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, τα οποία προσφέρουν μια εξαιρετικά βελτιωμένη εμπειρία θέασης με μαύρο χωρίς προηγούμενο, ρεαλιστικά χρώματα και μια ευρεία γωνία θέασης. Όλα αυτά, για να προσφέρουν στους θεατές την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Νιώστε τις ζητωκραυγές του πλήθους με την καθηλωτική τεχνολογία Acoustic Surface της Sony, που μετατρέπει την οθόνη σε ηχείο, βάζοντας τον θεατή στην καρδιά της δράσης μέσω του απίστευτα ρεαλιστικού ήχου.

Απολαύστε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές μόνο με την 4K Ultra HD KD-65XF90 της Sony

Προσκαλέστε τους φίλους σας σπίτι, για μια βραδιά ποδοσφαίρου και παρακολουθήστε τον αγώνα με απίστευτη λεπτομέρεια με τη νέα σειρά Sony XF90 BRAVIA. Η σειρά XF90 διαθέτει τον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1, χρησιμοποιώντας ισχυρή επεξεργασία εικόνας σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες, πράγμα που σημαίνει ότι αναβαθμίζει ότι παρακολουθείτε σε σχεδόν 4K HDR ποιότητα εικόνας.

Το HT-XF9000 δεν είναι εξαιρετικό μόνο για να απολαμβάνετε μία ταινία, αλλά και για να νιώσετε την ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο. Αυτή η μπάρα ηχείων 2.1ch Dolby Atmos® / DTS:X™ με Vertical Sound Engine είναι ιδανική σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι τηλεοράσεις BRAVIA, εφόσον έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με αυτές.

Μεταφέρετε το πάρτι σε εξωτερικούς χώρους με τον φορητό βιντεοπροβολέα MP-CD1

Είτε πρόκειται για την ταράτσα είτε για τον κήπο, εάν έχετε έναν λείο τοίχο, τότε αυτόματα μπορείτε να έχετε και μια οθόνη από τον εξαιρετικά μικρού μεγέθους φορητό βιντεοπροβολέα της Sony. Ο φορητός αυτός βιντεοπροβολέας MP-CD1, που χωράει ακόμα και στην παλάμη σας, μπορεί να προβάλει περιεχόμενο με μέγεθος μέχρι 120 ίντσες από μια μικρή απόσταση περίπου 3,5 μέτρων. Αυτός ο πραγματικά ευέλικτος βιντεοπροβολέας, ο οποίος ζυγίζει μόλις 280γρ, μετατρέπει αμέσως κάθε επιφάνεια σε μια ευρεία οθόνη, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και είναι ιδανικός για μοναδικές στιγμές με τους φίλους ή την οικογένεια.

Απαθανατίστε τις αξέχαστες αναμνήσεις σας με την RX100 IV

Αν παρόλα αυτά, έχετε την ευκαιρία να πάτε στο γήπεδο, ή να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί με όλη την παρέα στο αγαπημένο σας «στέκι», μην ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με την RX100 IV, για φωτογραφίες και selfies μοναδικής ανάλυσης. Άλλωστε, λόγω του μικρού της μεγέθους, μπορείτε να τη μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε. Μην ξεγελαστείτε όμως από το μέγεθος, αυτή η μικρή φωτογραφική μηχανή διαθέτει ένα αισθητήρα Stacked CMOS τύπου 1.0, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις με μεγάλη λεπτομέρεια, σε μορφή έως και 40Χ με εξαιρετικά αργή κίνηση και εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα 1/32000 δευτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ