MARKET

Συλλογή NBA Official Sticker Collection 2016-17

Συλλογή NBA Official Sticker Collection 2016-17

Έφτασε η καινούρια συλλογή "NBA OFFICIAL STICKER COLLECTION 2016-17". Τα πιο μεγάλα αστέρια της καλαθοσφαίρισης στο περίπτερο.

Δεν υπάρχει αξιοπρεπής σεζόν χωρίς επίσημο άλμπουμ της Panini. Έφτασε στην ώρα της σε όλα τα περίπτερα η συλλογή «NBA Official Sticker Collection 2016-17», η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν επίσημης άδειας της Εθνικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης (NBA) και είναι αφιερωμένη στην πιο συναρπαστική διοργάνωση της παγκόσμιας καλαθοσφαίρισης.

Ξεκινώντας από τους δικούς μας Αντετοκούνμπο και Κουφό, έως τους σούπερσταρ παγκοσμίου επιπέδου όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο Μπλέικ Γκρίφιν και ο Κέβιν Ντουράντ, η νέα συλλογή περιλαμβάνει 443 αυτοκόλλητα (από τα οποία 99 ειδικά ολογραφικά αυτοκόλλητα) που πρέπει να συγκεντρώσετε σε ένα εξαιρετικά πλούσιο άλμπουμ 72 σελίδων, σε μεγάλο μέγεθος αυτήν τη χρονιά.

Ακόμη και τα αυτοκόλλητα είναι μεγάλου μεγέθους, ώστε να φαίνονται λεπτομερώς οι τεχνικές κινήσεις των πιο δυνατών καλαθοσφαιριστών στον κόσμο. Μεταξύ των μεγάλων καινοτομιών αυτής της χρονιάς, η προσθήκη ειδικών αυτοκόλλητων «Illustrated Stickers»: ορισμένοι σταρ του πρωταθλήματος προσφέρονται επίσης σε «σχεδιασμένη» έκδοση, με διαφορετικά γραφικά στυλ και χαρακτηριστικά που τους αποτυπώνουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ως πραγματικούς «υπερήρωες».

Συλλογή NBA Official Sticker Collection 2016-17

Η συλλογή «NBA Sticker Collection 2016-17» είναι ένας πραγματικός οδηγός με αυτοκόλλητα για το νέο πρωτάθλημα: μετά την εισαγωγική ενότητα, που μας υπενθυμίζει τα highlights της προηγούμενης σεζόν, ένα μεγάλο τμήμα αφιερώνεται στην παρουσίαση των 30 ομάδων, χωρισμένων σε ανατολική και δυτική περιφέρεια.

Σε κάθε ομάδα αφιερώνεται μια διπλή σελίδα, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα 7 παικτών (με τα στατιστικά της τελευταίας χρονιάς και τα συνολικά στατιστικά στο NBA), τα μεταλιζέ αυτοκόλλητα 3 «Top Player» σε δράση ή εικονογράφηση, εκτός βέβαια από τα αυτοκόλλητα με το λογότυπο του franchise και της επίσημης εμφάνισης εντός και εκτός έδρας.

Η συλλογή «NBA Sticker Collection 2016-17» περιλαμβάνει επίσης πολλές ειδικές ενότητες, σε ορισμένες από τις οποίες παρουσιάζεται το φιλμ της προηγούμενης χρονιάς με τις πιο συναρπαστικές στιγμές. Πράγματι, αφιερώνονται ειδικές σελίδες στα All Star Game του Φεβρουαρίου 2016 στο Τορόντο, στα Πλέι Οφ και στους Τελικούς του 2016, στους τρέχοντες πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς και στα NBA Awards, στα οποία ο Στεφ Κάρι ανακηρύχθηκε ομόφωνα MVP της σεζόν.

Μη χάσετε τους πρωταγωνιστές του πιο θεαματικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης στον κόσμο... σε αυτοκόλλητα!

Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα μας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ