Σβήσαμε κεράκια για τα 12 χρόνια μας!

Σβήσαμε κεράκια για τα 12 χρόνια μας!

Το Sport24.gr έγινε 12 ετών. Το πρώτο αθλητικό σάιτ της χώρας μεγάλωσε και άλλο. Όχι μόνο ηλικιακά, διότι τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο και το... ταβάνι μας γίνεται ψηλότερο.

Το Sport24.gr μεγαλώνει. Όχι μόνο ηλικιακά βέβαια (άλλωστε με τον χρόνο δεν τα βάζει κανείς), αλλά και γιατί συνεχώς σπάει τα ρεκόρ και το "ταβάνι" του. Μια παρέα 5-6 ανθρώπων ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια πριν 12 χρόνια και την ακολουθούν αυτή την στιγμή πάνω από 5.000.000 αναγνώστες! Κάτι καλό θα έγινε...

Ασύλληπτα νούμερα, εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά για εμάς είναι απλά η επιβράβευση της προσπάθειάς μας και της (θέλουμε να πιστεύουμε) αξιόπιστης δουλειάς μας. Χωρίς όλους εσάς, το Sport24.gr δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή. Γι' αυτό και οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται, το ίδιο και η όρεξή μας για πιο ποιοτικό περιεχόμενο.

Σήμερα για την δική μας οικογένεια είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Μαζευτήκαμε, σβήσαμε τα κεράκια μας, κόψαμε την τούρτα μας και υποσχεθήκαμε του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε στο ίδιο σημείο. Βάζουμε πλέον πλώρη για τα 24 (!) χρόνια, με την ελπίδα να είστε συνοδοιπόροι μας σε αυτό το ταξίδι!

Ο πρόεδρος της 24Μedia, Δημήτρης Μάρης, ο CEO του Ομίλου, Σταύρος Δρακουλαράκος, ο υπεύθυνος περιεχομένου όλων των sites (Director of Digital Content), Μάνος Μίχαλος, όλα τα στελέχη του Sport24.gr (διευθυντής, αρχισυντάκτες, συντάκτες), αλλά και τα... αδελφικά μας sites, ήταν εδώ γι' αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για το Νο1 αθλητικό brand της χώρας.

Ξέρουμε, τα έχετε ξαναδιαβάσει αυτά και σας φαντάζουν... κλισέ. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορείς να πεις κάτι διαφορετικό, διότι είναι η πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι μια, δεν αλλάζει. Για όλους εμάς είναι ημέρα υπερηφάνειας και χαράς που συμμετέχουμε σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια και υποσχόμαστε πως έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Χρόνια Πολλά, Sport24.gr!

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24