MARKET

Μισό εκατομμύριο φίλοι στο facebook!

Μισό εκατομμύριο φίλοι στο facebook!

Η παρέα του Sport24.gr στο facebook μεγαλώνει συνεχώς, σπάζοντας το φράγμα των 500.000 likes!

Η σελίδα του Sport24.gr στο facebook ξεκίνησε δειλά-δειλά τον Δεκέμβριο του 2007 και λίγο πριν συμπληρώσει τα δέκα χρόνια ζωής, αριθμεί τον πληθυσμό μιας μεγαλούπολης ξεπερνώντας τα 500.000 likes!

Όσα ακριβώς και τα δικά μας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στη δική μας δουλειά, σε όσα δημιουργούμε, σε όσα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε.

Άμεση ενημέρωση, αντικειμενικότητα, viral θέματα, UNIQUE παραγωγές, longforms, αστεία videos και bloopers, συνεχής και σφαιρική άποψη για κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός εντός και εκτός Ελλάδας. Από τις μικρές κατηγορίες μπάσκετ και ποδοσφαίρου στη χώρα και τα υπόλοιπα σπορ, μέχρι το Champions League, τη EuroLeague και το ΝΒΑ.

Ταυτόχρονα η οικογένειά μας μεγαλώνει και άλλο στο Twitter, στο Instagram, ενώ αυξάνονται κι οι χρήστες του application για κινητά.

Ας μείνουμε όμως λίγο παραπάνω στη σελίδα μας στο Facebook που έσπασε το φράγμα του μισού εκατομμυρίου. Μία σελίδα που φτιάχθηκε για να επικοινωνούμε με εσάς και για σας τα καλύτερα και ποιοτικότερα θέματα που αφορούνκυρίωςαθλητικό περιεχόμενο.

Μία διαδικτυακή γωνιά η οποία χάρη στη συγκλονιστική σας ανταπόκριση την έφτασε να γίνει η πολυπληθέστερη και μεγαλύτερη ελληνική σελίδα αθλητικού site στο facebook!

Και επειδή ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ανήσυχα πνεύματα, μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται. Το Sport24.gr έχει τον τρόπο να είναι δίπλα στην δική σας ανάγκη για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση. Και το κάνει και μέσα από την σελίδα του στο facebook. Την σελίδα μας, την δική σας σελίδα!

Θα επανέλθουμε σύντομα. Στις 600.000!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ