Σεμινάριο "E-Shop Building Made Easy" απ' το Athens Tech College

Το Athens Tech College σε συνεργασία με την Converge ICT και την υποστήριξη της GRECA, διοργανώνει το σεμινάριο "E-Shop Building Made Easy" με θέμα τη δημιουργία ενός online καταστήματος με τη χρήση της πλατφόρμας Magento.

Το Athens Tech College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Converge ICT και την υποστήριξη της GRECA, διοργανώνει το σεμινάριο "E-Shop Building Made Easy" με θέμα τη δημιουργία ενός online καταστήματος με τη χρήση της πλατφόρμας Magento.

Το Magento είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο που προσελκύει πολλούς εμπόρους και προγραμματιστές, λόγω των δυνατοτήτων και της φύσης του.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από Magento Certified Professionals και περιλαμβάνει θεωρία & πρακτική άσκηση έτσι ώστε να μπορείτε να θέσετε σε άμεση εφαρμογή ό,τι έχετε μάθει.

To σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού στον ιστό και έχουν εμπειρία σε τεχνολογίες όπως: My SQL, PHP, JavaScript.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει τις βασικές απαραίτητες γνώσεις κατάρτισης έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Magento.

-Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα

-Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

-Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί το δικό τους laptop.

Πληροφορίες συμμετοχής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικώς στο 210 8088 008 ή μέσω email στο info@athtech.gr,

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24