MARKET

ΑΕΚ: Πώς να πανηγυρίσεις για την ομάδα σου ακόμα και όταν δεν είσαι στο γήπεδο

ΑΕΚ: Πώς να πανηγυρίσεις για την ομάδα σου ακόμα και όταν δεν είσαι στο γήπεδο

Η καραντίνα έχει κρατήσει το φίλαθλο κοινό μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, το γήπεδο, την διασκέδασή του. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει τρόπος να έρθει η ομάδα σου στο σπίτι μέσα από το Gtattoo από το ΓΕΡΜΑΝΟ.

Η αθλητική δραστηριότητα έχει σταματήσει τελείως εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της καραντίνας στα περισσότερα κράτη του κόσμου, προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Τα σπορ δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν, αφού αποτελούν άλλωστε πόλο έλξης για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Για κάποιον έχει που στενή σχέση με την ομάδα του και πηγαίνει τακτικά στο γήπεδο, αυτή η παύση "κλέβει" μεγάλο μέρος της διασκέδασής του, της ξεγνοιασιάς τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ζουν και αναπνέουν για την ημέρα του αγώνα, που θα βάλουν την φανέλα της ομάδας, θα φορέσουν το κασκόλ και θα ξεκινήσουν για το γήπεδο. Μια πραγματική ιεροτελεστία που την περιμένουν πώς και πώς.

Αντιλαμβάνεστε πως αισθανονται σαν θηρία στο κλουβί, ενώ ακόμα και όταν επανεκκινήσει η δράση, τα παιχνίδια για ένα εύλογο διάστημα θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Εν ολίγοις, μόνο μέσα από τηλεόραση, laptop, κινητά, tablet θα μπορούν να δουν τα ματς της αρεσκείας τους. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να φτιάξουν την δική τους... κερκίδα και να φέρουν το γήπεδο στο σπίτι.

ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το Gtattoo που μπορεί να φέρει την αγαπημένη σου ομάδα μέσα στο σπίτι με τρόπο μοναδικό. Να μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα τους αντικείμενα, πολύ προσιτά και δημιουργικά.

Ειδικά, δε, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επίσημες θήκες, mini skins της ομάδας τους για κινητά, tablets και laptops μέσω του ΓΕΡΜΑΝΟΥ αποκλειστικά με την υπηρεσία Gtattoo σε συνεργασία με την ΠΑΕ. Οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μπορούν να "προστατέψουν" το smartphone με θήκες με αυθεντικά σχέδια της ομάδας τους και να διακοσμήσουν τις συσκευές τους, δίνοντάς τους προσωπικό στυλ.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά από το laptop ή το tablet τους. Για να περάσουν άλλωστε οι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, ο καθένας κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Όταν μάλιστα έχεις "ντύσει" τα πάντα με τα χρώματα και το έμβλημα της ομάδας σου, τότε αποκτάς και διαφορετική ψυχολογία, πωρώνεσαι, και το απολαμβάνεις όσο τίποτα άλλο. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι ατέλειωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη.

Οι φίλοι της Ένωσης μπορούν να αποκτήσουν θήκη ή skin (ειδικό αυτοκόλλητο) με τον Δικέφαλο Αετό, καθώς και την Αγια-Σοφιά που χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για το κινητό, το tablet ή το laptop τους.

Με λίγα κλίκ online στο www.gtattoo.gr, εύκολα και απλά, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τη θήκη για περισσότερα από 150 μοντέλα κινητών, σε πολύ προσιτές τιμές. Με τις θήκες Gtattoo, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν πιο εντυπωσιακές τις συσκευές τεχνολογίας τους, ενώ παράλληλα τις προστατεύουν από φθορές και γρατζουνιές.

Τέλος, όσον αφορά στις τιμές, είναι απολύτως προσιτές για κάθε βαλάντιο. Με 2,5 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει το Mini Skin Smartphone, tablet , laptop, ενώ η θήκη Soft TPU κοστίζει 15 ευρώ, ενώ με 20 ευρώ βρίσκει κάποιος θήκη TEMPERED GLASS. Αποκτήστε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και δεν θα χάσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ