MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σταματούν ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σταματούν ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ!

Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Το Σαββατόβραδο τις 21ης Νοεμβρίου, τα τηλεκοντρόλ "παίρνουν φωτιά", καθώς η πιο έντονη φαντασίωση του ποδοσφαιρόφιλου που... σέβεται τον εαυτό του, παίρνει σάρκα και οστά. Έχουμε και λέμε: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19.15), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19.30), Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (19.30) και Σάλκε – Μπάγερν (19.30).

Με άλλα λόγια, τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις θα διεξάγονται παράλληλα και το πιο θεμελιώδες ερώτημα που απασχολεί τους φιλάθλους είναι το πού θα ρίξουν το βάρος. Μάλιστα, ακολουθεί το Γιουβέντους – Μίλαν (21.45) για να αποτελέσει το εξαιρετικό... επιδόρπιο.

Οσον αφορά τα... δικά μας, το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" βρίσκει τον Παναθηναϊκό στο "-8" από τον Ολυμπιακό, αλλά και αποφασισμένο να μειώσει τη διαφορά. Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μόνο νίκες μετά το πέρας 10 αγωνιστικών και οι αποδόσεις τους χρίζουν φαβορί σε ακόμη ένα ματς.

Και αν στην Ελλάδα το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα μαγνητίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Οι πρωτοπόροι Καταλανοί δοκιμάζονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τους δεύτερους Καστιγιάνους, οι οποίοι ποντάρουν στη νίκη που θα φέρει στην ίδια θέση τους εκπροσώπους δύο διαφορετικών κόσμων.

Δεν χρειάζεται το σετ των αποδόσεων για να διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για αμφίρροπη μάχη, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για το επόμενο ματς, αυτό που διεξάγεται στο Γκέλζενκιρχεν. Η Σάλκε βρίσκεται στο «-1» από την 3η θέση και υποδέχεται την Μπάγερν που με τη σειρά της κάνει περίπατο, όπως μαρτυρά και ο απολογισμός της (10-1-0, 37-4 γκολ).

Βέβαια, οι γηπεδούχοι παίρνουν δύναμη από το ότι την τελευταία πενταετία σταμάτησαν εντός έδρας τους Βαυαρούς (μία νίκη και μία ισοπαλία).

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μαζί με την Αρσεναλ στην κορυφή, ενώ ακολουθεί στο «-1» η Λέστερ (!) και στο «-2» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ έχει χάσει έδαφος, πλην όμως είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μία θέση στην τετράδα και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί στα δύσκολα.

Οσον αφορά το Γιουβέντους – Μίλαν, οι αποδόσεις «λένε την αλήθεια». Η Γηραιά Κυρία του Μαξ Αλέγκρι είναι το φαβορί απέναντι στους Λομβαρδούς του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, οι οποίοι πάντως θα παίξουν για τον εγωισμό τους και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ