MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ο πόλεμος των ΑΣΤΡΩΝ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ο πόλεμος των ΑΣΤΡΩΝ

Πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η ώρα έφτασε, με τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα να δεσπόζει. Τέσσερις προκριματικοί γύροι πρόσφεραν πολλές στιγμές αγωνίας το τελευταίο δίμηνο του καλοκαιριού και τώρα ήρθε η ώρα για να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι.

Στην κορυφαία διοργάνωση, ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από έξι σερί νίκες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μάλιστα κυρίως επί σπουδαίων αντιπάλων (Μπενφίκα, Αντερλεχτ, Μάν. Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε), υποδέχεται την κραταιά Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετράει 5-2-0 σε επτά ματς με ελληνικές ομάδες. Σίγουρα, το έργο των Πειραιωτών είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, ουδείς αμφιβάλλει και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Βέβαια, οι Βαυαροί δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, έχουν και απουσίες και το δικαίωμα στην ελπίδα γίνεται όλο και πιο ισχυρό. Από την άλλη, η εμπειρία των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα και τα αμυντικά κενά των πρωταθλητών Ελλάδας καθιστούν κατανοητό το ότι η Μπάγερν θα είναι πάντα το φαβορί απέναντι σε ελληνικές ομάδες.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η ελληνική εκπροσώπηση είναι «διπλή». Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να περάσει τρεις γύρους για να δώσει το «παρών» στον όμιλο και η αρχή... επιβάλλει τη νίκη. Δοκιμάζεται στην έδρα της Γκαμπάλα, η οποία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό «από το πουθενά». Εντός έδρας πρεμιέρα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας και θέλει τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση και να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει... προαγωγή σε σταθερή ευρωπαϊκή αξία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ο πόλεμος των ΑΣΤΡΩΝ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Ευρωμπάσκετ, με την εθνική Ελλάδος να περνάει με άνεση στα προημιτελικά, συντρίβοντας το Βέλγιο. Επόμενος αντίπαλος είναι η Ισπανία του Πάου Γκασόλ και παρά το ότι πολύς λόγος γίνεται για ευκαιρία εκδίκησης, το θέμα είναι οι διεθνείς του Φώτη Κατσικάρη να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι ώστε να κυνηγήσουν ακόμη μία σπουδαία διάκριση.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ