MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Μάχες ΣΩΜΑ με ΣΩΜΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Μάχες ΣΩΜΑ με ΣΩΜΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με πλούσιες συγκινήσεις πέρασε στην ιστορία και σειρά παίρνουν τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του πλανήτη. Η πλέον εμπορική αναμέτρηση είναι αυτή του «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη μισητή συμπολίτισσα Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους «πολίτες» και σε αντίθεση με πέρυσι, πέραν του γοήτρου, ιδιαίτερο είναι και το βαθμολογικό κίνητρο, καθώς οι δύο ομάδες δεν δείχνουν να έχουν μεγάλες διαφορές, αν και τα πάντα θα κριθούν στο «Θέατρο των Ονείρων». Ισόβαθμη της Γιουνάιτεντ είναι η Αρσεναλ, η οποία υποδέχεται την Εβερτον και σε περίπτωση νίκης, μπορεί να πιάσει κορυφή.

Ντέρμπι κορυφής έχουμε στην Α' Ιταλίας. Η πρωτοπόρος Φιορεντίνα υποδέχεται τη 2η Ρόμα και από τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν έχει βρει τον εαυτό της, δεν αποκλείεται να πρόκειται για «μάχη» τίτλου. Η (επίσης 2η) Ιντερ δοκιμάζεται στη Σικελία από την Παλέρμο και είναι το φαβορί. Στο κυνήγι της πρωτιάς βρίσκεται και η Νάπολι, η οποία ταξιδεύει στη Βερόνα για να αντιμετωπίσει την Κιέβο, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν της έκανε τη ζωή δύσκολη.

Στα... δικά μας, το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός «κλέβει την παράσταση». Οι «πράσινοι» έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» πέρυσι εναντίον του «δικεφάλου», σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς προβάλλουν ως το αουτσάιντερ. Άλλωστε, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου παίζουν για πρώτη φορά φέτος απέναντι σε άμεσο αντίπαλο, ενώ οι αντίστοιχοι του Ιγκόρ Τούντορ δοκίμασαν ήδη τις δυνάμεις τους σε τρεις περιπτώσεις, φέρνοντας όλα τα πιθανά αποτελέσματα: Νίκησαν την ΑΕΚ, έφεραν ισοπαλία με τον Ηρακλή κι έχασαν από τον Ολυμπιακό.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο κολλητές εκτός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ (3-2 την Αρσεναλ, 1-0 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ) έχει δύσκολη αποστολή, καθώς παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο οποίος του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Η ΑΕΚ, η οποία μετά την απόλυση του Τραϊανού Δέλλα πορεύεται με τον Στέλιο Μανωλά σε πόστο υπηρεσιακού τεχνικού, υποδέχεται τον Ηρακλή, ο οποίος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι είναι σκληρός αντίπαλος.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ