MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ στο Λονδίνο

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ στο Λονδίνο

Με την πρωτοπόρο Λέστερ του Ρανιέρι δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού! ΕΚΤΑΚΤΩΣ το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει ΔΕΥΤΕΡΑ και όχι Τρίτη!

Η προτελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα πέρασε στην ιστορία και αρκετές ομάδες έμαθαν για το αν έχουν μέλλον ή όχι. Στα του Ολυμπιακού, η πρόκριση θα παιχτεί σε 90 λεπτά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι στην Αρσεναλ, με τα δεδομένα να είναι υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η σκυτάλη, όμως, περνάει στα δεκάδες πρωταθλήματα που κοσμούν το κουπόνι και όσον αφορά στα δικά μας, τη Σούπερ Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «πονηρό» ματς, καθώς υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο, λόγω τιμωρίας, φαληρικό γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έπιασαν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και δείχνουν ικανοί να βάλουν δύσκολα στο συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα. Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τις ταραχές που ακολούθησαν την απόφαση αναβολής του ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας και η εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, δεν φαντάζει ως η πιο εύκολη αποστολή. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και είναι το ακλόνητο φαβορί, κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται από την Καλλονή, στη Μυτιλήνη.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Υπό νορμάλ συνθήκες, το Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν «ακόμη ένα ματς» για το πιο ακριβό πρωτάθλημα της Υφηλίου, αλλά φέτος πρόκειται για ντέρμπι κορυφής! Οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεπερνούν κάθε προσδοκία και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό μπροστά από τους «κόκκινους διαβόλους» του Λουίς Φαν Χάαλ και μένει να δούμε αν οι... θρασύτατοι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία τους. Το σίγουρο είναι ότι στα δύο από τα τελευταία έξι ματς στην έδρα της Λέστερ μπήκαν 16 γκολ, με τη Γιουνάιτεντ να διαλύει τον αντίπαλό της με 6-2 τον Γενάρη του 1999, αλλά την εκδίκηση να έρχεται τον Σεπτέμβρη του 2014, οπότε και η Λέστερ «έγραψε» το εντυπωσιακό 5-3! Σε μία σαφώς πιο... κλασική αναμέτρηση, η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι του Λονδίνου, με τα «σπιρούνια» να «τρέχουν» αήττητο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα (6-6-0) και τους «μπλε» να βρίσκονται στην τελευταία εξάδα της βαθμολογίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ