MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Κόντρα ΓΙΓΑΝΤΩΝ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Κόντρα ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού! ΕΚΤΑΚΤΩΣ θα επανακυκλοφορήσουν την προσεχή ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ αντί για την Παρασκευή.

Η 3η φθινοπωρινή διακοπή στα κορυφαία πρωταθλήματα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων είναι γεγονός και η αλήθεια είναι ότι τόσο το παρόν κουπόνι, όσο και αυτό που έπεται, δεν έχουν αφθονία επιλογών. Τα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 είναι αυτά που «κλέβουν την παράσταση».

Το Νορβηγία – Ουγγαρία σηκώνει την αυλαία, ενώ ακολουθούν τα Βοσνία – Ιρλανδία, Ουκρανία – Σλοβενία και Σουηδία – Δανία. Εξάλλου, το τεύχος που μας πέρασε συνοδεύτηκε από το ρεσιτάλ που έδωσαν οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» σε τρία «μέτωπα». Ο Ηλίας Ζυματούρας έκανε... λάτιν πάρτι, με 10/11 εκτιμήσεις στην τελευταία αγωνιστική της Α' Αργεντινής, παρουσιάζοντας με απόλυτη ευκρίνεια το τι χρειάζεται κάθε ομάδα, ενώ στην «δυνατή» τριάδα του προέβλεψε και τη «βόμβα» της Βάσκο Ντα Γκάμα (2-0 στην έδρα της Παλμέιρας). Επιπρόσθετα, ο Θύμιος Ρουβάς «κατέβασε» δίχως λάθος τα έξι σημεία της Α' Δανίας, ενώ ομοίως έπραξε και ο Θωμάς Δούκας με το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο βρίσκεται στη φάση των πλέι οφ.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ