MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΓΚΑΖΙΑ για τους "8"

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΓΚΑΖΙΑ για τους "8"

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 15 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Δώδεκα αναμετρήσεις, τέσσερις για το Τσάμπιονς Λιγκ και οκτώ για το Γιουρόπα, απομένουν προκειμένου να αποκτήσουμε την οριστική εικόνα για την προημιτελική φάση των δύο σπουδαίων διοργανώσεων.

Αρχίζοντας με την κορυφαία, το Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Αϊντχόφεν και παρά το ότι το 0-0 του «Φίλιπς Στάντιον» δεν προσφέρει εγγυήσεις στην ισπανική ομάδα, η διαφορά δυναμικής είναι τέτοια που δύσκολα θα αποτρέψει τους Μαδριλένους να βρεθούν στην κλήρωση της Παρασκευής, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου, με το 3-1 της ουκρανικής πρωτεύουσας να φέρνει ήδη τους «Πολίτες» στην επόμενη φάση, αν κι εσχάτως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Την Τετάρτη, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αρσεναλ έχοντας... κάβα το 2-0 του Λονδίνου, το οποίο επιτρέπει στους «μπλαουγκράνα» να σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση. Φαβορί είναι και η Μπάγερν, μετά το 2-2 στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, αν και η Γηραιά Κυρία έχει τη δυνατότητα να ορθώσει ανάστημα στο Μόναχο ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχει, πλέον φαβορί. Αυτό είναι οι «κόκκινοι» της Λίβερπουλ, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο ματς και το 2-0 του «Ανφιλντ» δύσκολα ανατρέπεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Λουίς Φαν Χάαλ θα παίξουν «τα ρέστα τους» στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά αν δεχθούν γκολ, θα έχουν ένα βουνό να ανέβουν στη συνέχεια.Την επόμενη φάση «βλέπει» ήδη η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με το «κρυστάλλινο» 3-0 της Τότεναμ, ενώ η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, υποδέχεται τη Βασιλεία κι έχει τον πρώτο λόγο (0-0 στην Ελβετία). Στον ισπανικό «εμφύλιο», η Μπιλμπάο επιβλήθηκε 1-0 της Βαλένθια και καλείται να το υπερασπιστεί στο «Μεστάγια».

Οι λάτρεις των διεθνών διοργανώσεων έχουν πλούσιο... μενού στα χέρια τους, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται το Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Στις επάλξεις και το Ασιατικό Κύπελλο, το οποίο, όμως, συνοδεύεται από το άγνωστο και απαιτεί το μάξιμουμ της προσοχής.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ