MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επικίνδυνη ΣΤΡΟΦΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επικίνδυνη ΣΤΡΟΦΗ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Tο κουπόνι που μας πέρασε είχε πλούσια δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι οι εμβόλιμες αγωνιστικές έχουν αρκετές... παγίδες, ενώ δεν λείπουν τα συμβάντα που μένουν στη μνήμη. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε πέντε γκολ σε 9' για λογαριασμό της Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα «έφαγε» τέσσερα γκολ από τη Θέλτα, ενώ η Φροζινόνε πήρε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στην Α' Ιταλίας στην έδρα της Γιουβέντους. Κοινώς, όλα γίνονται όταν... ανακατεύεται η «Στρογγυλή Θεά».

Πάμε σε αυτά που έχουμε μπροστά μας. Η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή (2-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν εφησυχάζουν, καθώς δοκιμάζονται στην έδρα του δυνατού Ατρόμητου. Η Ενωση «εκδράμει» στη Βέροια, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά αντίστοιχα.

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στην Α' Ιταλίας, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Αμφότερες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους (11οι οι «παρτενοπέι», 13η η Γηραιά Κυρία), ωστόσο η μεταξύ τους «μονομαχία» επιφυλάσσει συνήθως μεγάλες συγκινήσεις, πολλά γκολ και... νεύρα. Το ντέρμπι κορυφής, πάντως, είναι αυτό ανάμεσα σε Ιντερ και Φιορεντίνα στο Μιλάνο.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επικίνδυνη ΣΤΡΟΦΗ

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε το αήττητο από τη Γουέστ Χαμ και τώρα την περιμένει η Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ η παραπαίουσα Νιούκαστλ ψάχνει την ανάκαμψη, πλην όμως φιλοξενεί τη σαφώς πιο δυνατή Τσέλσι. Ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων έχει το... μενού στην Ισπανία (Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο), ενώ στην Μπουντεσλίγκα «απουσιάζει» το μεγάλο ντέρμπι.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ