MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΛΜΑ πρόκρισης

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΛΜΑ πρόκρισης

Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά κύπελλα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η 4η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα βρίσκεται προ των πυλών και πρόκειται ίσως για το πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό τριήμερο, δεδομένου ότι ορισμένες ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ενώ κάποιες άλλες έχουν μπροστά τους την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να γλιτώσουν τον αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, θέλοντας να κάνει... σεφτέ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Μπάγερν).

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θα φτάσουν τους 9 βαθμούς αν φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και δεν αποκλείεται να χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στη συνέχεια για να περάσουν στους «16». Στο Γιουρόπα, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες και τώρα δοκιμάζεται από την Κράσνονταρ επί ρωσικού εδάφους.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης είναι ουραγός στο δικό του γκρουπ και θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ