MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΖΑΡΙΕΣ στο ΡΕΤΙΡΕ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΖΑΡΙΕΣ στο ΡΕΤΙΡΕ

Διαβάστε στο "Ποντάρισμα" που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα "Espresso", κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Αυξάνεται η... αδρεναλίνη στα µεγάλα πρωταθλήµατα, καθώς η δράση συνεχίζεται σε αµείωτους ρυθµούς. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ δεσπόζει το ντέρµπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια, έπειτα από την ήττα στην Τούµπα. Η ΑΕΚ έχασε στα δύο προηγούµενα ντέρµπι, σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο, οπότε θα προσπαθήσει να «µην τριτώσει το κακό». Σπουδαίος αγώνας διεξάγεται στην Τρίπολη, όπου ο ΠΑΟΚ δεν έχει να αντιµετωπίσει µόνο τον αξιόµαχο Αστέρα, αλλά και την αρνητική παράδοση, καθώς και τις σηµαντικότατες απουσίες των Κάτσε, Μπερµπάτοφ.

Ο πρωτοπόρος Ολυµπιακός θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του και φιλοξενείται από τη Βέροια. Με µεγάλο ενδιαφέρον αναµένεται η συνάντηση της Τσέλσι µε τη Λίβερπουλ και η µονοµαχία των προπονητών Ζοζέ Μουρίνιο - Γιούργκεν Κλοπ. Μάλιστα, µε τον Μουρίνιο «στριµωγµένο στη γωνία», έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσµατα της Τσέλσι, το µατς αποκτά ακόµα µία ιδιαιτερότητα, αφού οργιάζουν οι φήµες ότι σε περίπτωση ήττας, ο Πορτογάλος θα απολυθεί.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έρχεται από γκέλα και θα αναζητήσει αντίδραση στο ντέρµπι του Τορίνο, κόντρα στην οµώνυµη συµπολίτισσα. Στην Πριµέρα Ντιβιζιόν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συγκατοικούν στην κορυφή. Για τη Ρεάλ, που υποδέχεται την Λας Πάλµας, η αποστολή µοιάζει εύκολη, ωστόσο οι Καταλανοί πρέπει να αποφύγουν την «παγίδα» στη Μαδρίτη, όπου τους περιµένει η Χετάφε.

Το πιο «δυνατό» µατς πάντως γίνεται στο «Μαδριγάλ», όπου η Βιγιαρεάλ συγκρούεται µε τη Σεβίλλη.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ