MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΥΡΕΤΟΣ το Σαββατόβραδο

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΥΡΕΤΟΣ το Σαββατόβραδο

Διαβάστε στο "Ποντάρισμα" που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή: Αν στην Ελλάδα τα φώτα πέφτουν στο «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στον υπόλοιπο πλανήτη κυριαρχεί η λάμψη του clasico, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συγκρούονται στη Μαδρίτη.

Καλύτερη επιστροφή δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τα μεγάλα πρωταθλήματα, έπειτα από τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων. Αν στην Ελλάδα τα φώτα πέφτουν στο «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στον υπόλοιπο πλανήτη κυριαρχεί η λάμψη του clasico, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συγκρούονται στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, «εστίες πολέμου» συναντάμε και αλλού. Στη Γερμανία, η Σάλκε θέλει να «κόψει τη φόρα» της Μπάγερν, ενώ στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λονδρέζικη αναμέτρηση Τότεναμ – Γουέστ Χαμ.

Στην Ιταλία, ξεχωρίζει η συνάντηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν. Τέλος, στη Γαλλία, όπου η ζωή προσπαθεί να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» της Σεντ Ετιέν με τη Μαρσέιγ, ένα ματς με παραδοσιακή αντιπαλότητα.

Για λόγους ασφαλείας, σε κανένα γαλλικό γήπεδο δεν θα υπάρχουν οπαδοί φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ