MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή: η έξοδος της Μπαρτσελόνα στο "Μεστάγια", η δοκιμασία του αήττητου της Μπάγερν με τη Γκλάντμπαχ και τα ματς της Super League.

Ευνοϊκή παράδοση έχει δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια στο «Μεστάγια», καθώς παραμένει αήττητη από το 2008 απέναντι στη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» έχουν νέο προπονητή τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος όμως θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την επόμενη εβδομάδα. Στη Γερμανία, το αήττητο της Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» και καλείται να το επιβεβαιώσει στη Ρώμη, όπου φιλοξενείται από τη Λάτσιο. Τελευταία αγωνιστική στην Α' Βραζιλίας, το κίνητρο... κάνει παιχνίδι.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

Τέλος, στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας χωρίς τον τιμωρημένο Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρσεναλ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο και η ΑΕΚ την Καλλονή.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ