MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ιταλική ΦΙΝΕΤΣΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ιταλική ΦΙΝΕΤΣΑ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Το πρώτο φετινό ελληνικό ντέρμπι ολοκληρώθηκε με θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ και η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας κρύβει παγίδες για τους «μεγάλους». Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννενα, από τον οποίο είχε χάσει βαθμούς πέρσι στο Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, κάτι που ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει ξανά στο Βορρά, για να αντιμετωπίσει τη Βέροια. Το ευκολότερο θεωρητικά έργο έχει ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχτεί τον Πλατανιά.

Εκτός συνόρων, Ιταλία και Αγγλία συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Νάπολι περιμένει τη Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο», ενώ στο Μιλάνο η Ιντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα.

Στο... Νησί, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ, τη στιγμή που η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την ουραγό Σάντερλαντ, στο «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη νέα στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ