MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Επόμενη στάση: ΖΑΓΚΡΕΜΠ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Επόμενη στάση: ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το «Ποντάρισμα» ενώνει τις δυνάμεις του με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso» και από την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου (και κάθε Τρίτη και Παρασκευή) τα δύο έντυπα κυκλοφορούν μαζί, με μόνο 1,30 ευρώ.

Η τρίτη αγωνιστική των οµίλων σε Τσάµπιονς και Γιουρόπα Λιγκ θεωρείται παραδοσιακά κοµβική, αφού καθορίζει σε µεγάλο βαθµό το µέλλον των οµάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που µετέχουν. Ο Ολυµπιακός δοκιµάζεται στο Ζάγκρεµπ, απέναντι στην Ντινάµο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν θετικό αποτέλεσµα και παράλληλα ελπίζουν ότι η Αρσεναλ δεν θα κερδίσει την Μπάγερν. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουν κάνει σηµαντικό βήµα για τους «16» του Τσάµπιονς Λιγκ. Εκτός από αυτές τις δύο αναµετρήσεις, µε µεγάλο ενδιαφέρον αναµένονται οι «µάχες» Παρί Σεν Ζερµέν - Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους - Γκλάντµπαχ, Μάν. Σίτι - Σεβίλλη και Λεβερκούζεν - Ρόµα. Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ παίζει ένα από τα βασικά χαρτιά για την πρόκριση, υποδεχόµενος την Κράσνονταρ στην Τούµπα. Με νίκη, ο Δικέφαλος του Βορρά θα δει τις ελπίδες του να αυξάνονται, διαφορετικά, το έργο του στη συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο.

Κάτι ανάλογο ισχύει για τον έτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση, Αστέρα Τρίπολης, που φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Αν οι Αρκάδες νικήσουν, θα µείνουν ζωντανοί στη µάχη για τη δεύτερη θέση του οµίλου.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ