MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΠΟΘΕΩΣΗ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Με τη φάση των οµίλων του Τσάµπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ να βρίσκονται στη σέντρα, το τριήµερο που έχουµε µπροστά µας αναµένεται µε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Ολυµπιακός θα βασιστεί στη δύναµη που του δίνει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να παλέψει για θετικό αποτέλεσµα απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεχωρίζουν το Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους και το Ρόµα - Μπαρτσελόνα, ενώ συναρπαστικές αναµένονται οι αναµετρήσεις Γαλατασαράι - Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη - Γκλάντµπαχ και Βαλένθια - Ζενίτ. Στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας «διδαχθεί» από το πάθηµα του Παναθηναϊκού, ταξιδεύει... υποψιασµένος στο Αζερµπαϊτζάν για να αντιµετωπίσει την Γκαµπάλα. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας και θέλει τη νίκη που θα του επιτρέψει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Βέβαια, πριν τις ποδοσφαιρικές... µάχες, προέχει εκείνη του µπάσκετ. Η Εθνική Ελλάδας αντιµετωπίζει την Ισπανία και σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί στα ηµιτελικά του Ευρωµπάσκετ, µε το δρόµο για τα µετάλλια να παραµένει... ορθάνοιχτος.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ