MARKET

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συλλεκτική φανέλα για τη μάχη κόντρα στον κορωνοϊό

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συλλεκτική φανέλα για τη μάχη κόντρα στον κορωνοϊό

Με την υποστήριξη της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ η φανέλα #WeFightCovid

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει δυναμικά η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την κυκλοφορία συλλεκτικής φανέλας. Τα έσοδα θα διατεθούν σε δράσεις για δωρεά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού. Η φανέλα #WeFightCovid έχει την υποστήριξη της ΟμάδαςΠροσφοράς ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής της εξάπλωσης του φονικού ιού, Covid-19, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στον σχεδιασμό και την εμπορική διάθεση συλλεκτικής φανέλας ειδικού σκοπού με όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις να διατίθενται στις σχετικές δράσεις για δωρεά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού.

Η φανέλα με την ονομασία #WeFightCovid και το νούμερο 21 είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το επίσημο e-shop της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας, Capelli Sport, και έχει την υποστήριξη της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ.

Έχει ως βάση την πρώτη επίσημη αγωνιστική φανέλα της προηγούμενης σεζόν, φέρει στο πίσω μέρος το μήνυμα #WeFightCovid με τον αριθμό 21, ενώ υποστηρίζει με το λογότυπο #SupporterOfEachOther τη διεθνή καμπάνια του EFDN (European Football for Development Network), που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου στη μάχη για να ξεπεραστεί η παγκόσμια κρίση, που έχει δημιουργήσει ο COVID-19.

Η τιμή αγοράς της φανέλας είναι τα € 29.90 και μπορείτε άμεσα να την προμηθευτείτε συμβάλλοντας και εσείς στον ιδιαίτερο σκοπό που υπηρετεί.

Επισκεφτείτε τώρα το επίσημο e-shop μας και κάντε την παραγγελία σας εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ