Ο Στέλιος Παρλιάρος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ο Στέλιος Παρλιάρος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ο Στέλιος Παρλιάρος θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς Pastry Chefs, διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα της Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς Pastry Chefs, διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει διαγράψει μια μακρά, πλούσια διαδρομή στον χώρο της Ζαχαροπλαστικής: με σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στη Γαλλία, ασύγκριτα επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, συνεργασίες με εξειδικευμένα περιοδικά γαστρονομίας και πρωτοποριακές επιχειρηματικές ενέργειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δικαίως θεωρείται ο κορυφαίος των κορυφαίων στην ελληνική Ζαχαροπλαστική.

Ανεβάζοντας το επίπεδο σπουδών στην Ελλάδα,  η κορυφαία σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και επισιτισμού θα προσφέρει το ποιοτικότερο πρόγραμμα  Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής με κρατικό δίπλωμα και διεθνή αναγνώριση.

Με υπερσύγχρονα εργαστήρια και συνεργασίες υψηλού επιπέδου με τους κορυφαίους Chefs και Pastry Chefs,  η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με ένα ασύγκριτο ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της Σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει*.

*Επίσημη έρευνα ALCO Ιούλιος 2016

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24