MARKET

Ο OTE TV στους τελικούς του Barclays ATP World Tour

Ο OTE TV στους τελικούς του Barclays ATP World Tour
RED-PHOTOGRAPHIC.COM

Με μία μεγάλη αποστολή στο Λονδίνο, τα αθλητικά κανάλια του OTE TV καλύπτουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο τένις, τα Barclays ATP World Tour Finals, που διεξάγονται στην αγγλική πρωτεύουσα έως τις 22 Νοεμβρίου και μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα στα OTE SPORT.

Οι 8 κορυφαίοι τενίστες του κόσμου έχουν ριχτεί στη μάχη για τον τίτλο και οι απεσταλμένοι των καναλιώνOTE SPORT στο Λονδίνο, Γιάννης Κυφωνίδης και Μαρίζα Γεωργίτση, μεταφέρουν στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV όλα τα νέα από την αγωνιστική δράση και τα παρασκήνια της διοργάνωσης.

Κάθε μέρα στις 16.00 και τις 22.00, στο OTE SPORT 6HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ενημερώνονται για τις εξελίξεις στη διοργάνωση, ενώ 20 λεπτά πριν από κάθε αγώνα οι απεσταλμένοι του OTE TV, σε ζωντανή σύνδεση, μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις και την ατμόσφαιρα από την Ο2 Arena στο Λονδίνο.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, η εκπομπή Top Spinμε τον Σωτήρη Κωσταβάρα θα μεταδοθεί ζωντανά και σε απευθείας σύνδεση με τους απεσταλμένους του OTE TV στο Λονδίνο, στις 21.00 στο OTE SPORT 6HD, ενώ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, το πρόγραμμα του OTE SPORT 6HD περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού κάλυψης.

Από τις 19.00, στην εκπομπή Top Spin LIVE, ο Σωτήρης Κωσταβάρας, μαζί με καλεσμένους από τον χώρο του ελληνικού τένις, και πάντα σε ζωντανή σύνδεση με τους Μαρίζα Γεωργίτση και Γιάννη Κυφωνίδη, θα μεταφέρει όλο το κλίμα από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Στις 20.00 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του μεγάλου ματς και μετά το τέλος του αγώνα η ανάλυση όσων έγιναν στην Ο2Arenaτου Λονδίνου, στην εκπομπή Sportshow Highlights.

Ο OTE TV φιλοξενεί το πλουσιότερο πρόγραμμα τένις στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδοντας σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες διοργανώσεις Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250, WTA, αλλά και μέσω του Eurosport τα Grand Slam Australian Open, Roland Garos και US Open. Επίσης φιλοξενεί την μοναδική εκπομπή για τένις στην Ελλάδα, Top Spin.

*** Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν από τους διοργανωτές των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ