MARKET

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

«Στο νέο μας γήπεδο με πολλές εκπλήξεις στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν»

Σε ένα εξαιρετικό σεμινάριο με τίτλο «Το Success story της ΚΑΕ ΑΕΚ», ο πρόεδρος και χρηματοδότης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε επί δύο ώρες και ανέλυσε το όραμά του για την «Βασίλισσα» στους σπουδαστές δημοσιογραφίας, αθλητικής δημοσιογραφίας και προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ έβγαλε και… είδηση, ξεκαθαρίζοντας ότι η «Ένωση» θα μπει στο νέο γήπεδο, στα Άνω Λιόσια, με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Επίσης, αποκάλυψε ότι το νέο γηπεδικό πρότζεκτ της μπασκετικής ΑΕΚ θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις αφού στόχος θα είναι να «χτίσει» και νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα για το BCL, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσει το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επισημαίνοντας ότι το μοντέλο της Ευρωλίγκα θα καταρρεύσει. Εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την υποψηφιότητα Λιόλιο για την ΕΟΚ, λέγοντας ότι υπάρχει διπλό ηθικό ασυμβίβαστο. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου, πρόεδρο της ΕΟΚ που ελέγχει τη διαιτησία και παράλληλα και πρόεδρο της ΑΕΚ».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Κλείνοντας, εξέφρασε την πίστη του για το ότι η ΑΕΚ μπορεί να «χτυπήσει» στα ίσα τον ΠΑΟ στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ντούσαν Σάκοτα θα κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση».

Το σεμινάριο συντόνισαν οι δημοσιογράφοι και καθηγητές αθλητικής δημοσιογραφίας, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Πάνος Λούπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ