MARKET

Νέος Μπλεκ #52: Κυκλοφορεί από τις 15 Μαρτίου πανελλαδικά!

Νέος Μπλεκ #52: Κυκλοφορεί από τις 15 Μαρτίου πανελλαδικά!

O Νέος Μπλεκ #52 βρίσκεται στα περίπτερα από τις 15 Μαρτίου με Μπλεκ, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ και Παιδί Πάνθηρας.

Στα περίπτερα από τις 15 Μαρτίου ο Νέος Μπλεκ #52 που συνεχίζει στην νέα του ανανεωμένη μορφή, με Μπλεκ, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ και Παιδί Πάνθηρας. Στις 132 σελίδες του περιέχει:

- Τη νέα ιστορία του Μπλεκ με τίτλο Ο θησαυρός των βάλτων της φωτιάς(Lunov Magnus Strip #300, 1978) σε σενάριο S. Obradovic και σχέδιο B. Plavsic, ο άνθρωπος που μεταφέρει τα χρήματα για την αγορά όπλων για τον αγώνα εξαφανίζεται. Ο Μπλεκ και οι φίλοι του προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, να απελευθερώσουν τον άνθρωπό τους και να βρουν τα χρήματα, αντιμετωπίζοντας Άγγλους , Ινδιάνους και έναν αδίστακτο πειρατή!

- Την ιστορία του Ταρζάν με τίτλο Το ορυχείο(Tarzan #215, Δεκέμβριος 1972) σε σενάριο και σχέδιο J. Kubert και H. Foster, ο βασιλιάς της ζούγκλας στην προσπάθεια του να ελευθερώσει κάποιους σκλάβους, αιχμαλωτίζεται και ο ίδιος, για να ξυπνήσει σε ένα ορυχείο!

- Την ιστορία του Ντύλαν Ντογκ με τίτλο Η κυνηγός(Color Fest #6, Απρίλιος 2011) σε σενάριο P. Barbato και σχέδιο L. Airaghi, η Ρέιτσελ, μια όμορφη, γοητευτική και γεμάτο χιούμορ γυναίκα, λατρεύει τις ταινίες τρόμου και τις πίτσες! Ο Μπλοτζ και ο Γκραούτσο τη λατρεύουν. Μοιάζει σαν την ιδανική γυναίκα για τον Ντύλαν και όμως την έχουν ερωτευτεί. Ωστόσο, η εμφάνιση είναι κάποιες φορές παραπλανητική…

- Την 10σέλιδη ιστορία του Παιδιού Πάνθηρα (Buster, 1976) σε σενάριο T. Tully και σχέδιο M. Western και E. Bradbury, ο Μπίλυ Φάρμερ, αφού σώζει ένα μωρό από έναν τρομαγμένο ελέφαντα, βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον απαίσιο θείο του, Τσάρλυ!

-Τέλος το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου με θέμα τη ζωή και το έργο του Αμερικανού κομίστα Mort Walker (1923-2018), δημιουργού του διάσημου κόμικς Beetle Bailey!

Το Νέο Μπλεκ #52 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ