Νέος Μπλεκ #52: Κυκλοφορεί από τις 15 Μαρτίου πανελλαδικά!

O Νέος Μπλεκ #52 βρίσκεται στα περίπτερα από τις 15 Μαρτίου με Μπλεκ, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ και Παιδί Πάνθηρας.

Στα περίπτερα από τις 15 Μαρτίου ο Νέος Μπλεκ #52 που συνεχίζει στην νέα του ανανεωμένη μορφή, με Μπλεκ, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ και Παιδί Πάνθηρας. Στις 132 σελίδες του περιέχει:

- Τη νέα ιστορία του Μπλεκ με τίτλο Ο θησαυρός των βάλτων της φωτιάς (Lunov Magnus Strip #300, 1978) σε σενάριο S. Obradovic και σχέδιο B. Plavsic, ο άνθρωπος που μεταφέρει τα χρήματα για την αγορά όπλων για τον αγώνα εξαφανίζεται. Ο Μπλεκ και οι φίλοι του προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, να απελευθερώσουν τον άνθρωπό τους και να βρουν τα χρήματα, αντιμετωπίζοντας Άγγλους , Ινδιάνους και έναν αδίστακτο πειρατή!

- Την ιστορία του Ταρζάν με τίτλο Το ορυχείο (Tarzan #215, Δεκέμβριος 1972) σε σενάριο και σχέδιο J. Kubert και H. Foster, ο βασιλιάς της ζούγκλας στην προσπάθεια του να ελευθερώσει κάποιους σκλάβους, αιχμαλωτίζεται και ο ίδιος, για να ξυπνήσει σε ένα ορυχείο!

- Την ιστορία του Ντύλαν Ντογκ με τίτλο Η κυνηγός (Color Fest #6, Απρίλιος 2011) σε σενάριο P. Barbato και σχέδιο L. Airaghi, η Ρέιτσελ, μια όμορφη, γοητευτική και γεμάτο χιούμορ γυναίκα, λατρεύει τις ταινίες τρόμου και τις πίτσες! Ο Μπλοτζ και ο Γκραούτσο τη λατρεύουν. Μοιάζει σαν την ιδανική γυναίκα για τον Ντύλαν και όμως την έχουν ερωτευτεί. Ωστόσο, η εμφάνιση είναι κάποιες φορές παραπλανητική…

- Την 10σέλιδη ιστορία του Παιδιού Πάνθηρα (Buster, 1976) σε σενάριο T. Tully και σχέδιο M. Western και E. Bradbury, ο Μπίλυ Φάρμερ, αφού σώζει ένα μωρό από έναν τρομαγμένο ελέφαντα, βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον απαίσιο θείο του, Τσάρλυ!

- Τέλος το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου με θέμα τη ζωή και το έργο του Αμερικανού κομίστα Mort Walker (1923-2018), δημιουργού του διάσημου κόμικς Beetle Bailey!

Το Νέο Μπλεκ #52 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24