Νέα συλλογή Jordan "Like Mike": Κάντο όπως ο Mike & απογείωσε το στυλ σου!

Η νέα συλλογή της μάρκας Jordan, μας προκαλεί να το κάνουμε όπως ο Mike! Το στυλ του πιο εμβληματικού σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ έρχεται σε μια μοναδική συλλογή με έντονα χρώματα και σχέδια.

Από τον Αύγουστο του 1991, η εμβληματική καμπάνια με την Gatorade ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους με μια εύθυμη και απλή πρόκληση: "Γίνε σαν τον Mike". Το φιλμ απευθυνόταν στις προσωπικές φιλοδοξίες κάθε θεατή και ενέπνευσε το κοινό να ακολουθήσει το δικό του δυνατό στοιχείο, με την ενίσχυση του Gatorade.

Μολονότι οι περισσότερες διαφημίσεις έρχονται και παρέρχονται, το πνεύμα της καμπάνιας "Be Like Mike" συνέχισε να εξελίσσεται. Με τον καιρό, η προσπάθεια να "κινείσαι και να ελίσσεσαι όπως αυτός" εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο από μεγάλη φιλοδοξία -- μετατράπηκε σε έναν αγώνα για επιδίωξη του καλύτερου σε κάθε του μορφή.

Τώρα, 26 χρόνια αργότερα, η Gatorade και η μάρκα Jordan συνεργάζονται για να γιορτάσουν αυτό που η καμπάνια "Be Like Mike" αντιπροσωπεύει πλέον σήμερα. Αυτό που αρχικά ήταν μια πρόκληση να γίνει κανείς ο καλύτερος όλων των εποχών, τώρα σημαίνει να είναι ο καλύτερος κάθε στιγμή.

Η συλλογή ρούχων "Like Mike" είναι τώρα διαθέσιμη στο nike.com, ενώ από τις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα παπούτσια Air Jordan VI και XXXII Low.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24