Νέα συλλογή αυτοκόλλητων και καρτών Champions League 2017-18 TOPPS

Η TOPPS φέρνει κοντά σας όλους τους μεγάλους πρωταθλητές Ευρώπης μέσα από τις νέες αυθεντικές συλλογές με κάρτες και αυτοκόλλητα του UEFA CHAMPIONS LEAGUE!

Αναζητήστε το album στα περίπτερα και επιλεγμένα καταστήματα, βρείτε όλα τα αυτοκόλλητα με τους παίχτες και μαζέψτε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Το starter pack περιλαμβάνει το άλμπουμ + 21 αυτοκόλλητα χαρτάκια για να ξεκινήσετε την συλλογή  ενώ το φακελάκι (περιλαμβάνει 5 αυτοκόλλητα χαρτάκια).

Για να συμπληρώσετε το άλμπουμ απαιτούνται 604 αυτοκόλλητα χαρτάκια. Επιπλέον περιλαμβάνονται στατιστικά ομάδων, παικτών και γηπέδων.

 

Εαν σας λείπει κάποιο από τα αυτοκόλλητα για να ολοκληρώσετε την συλλογή σας μπορείτε τα παραγγείλετε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας GIM SA (www.gimsa.gr), η οποία έχει και την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα.

Συλλογή καρτών

Πάρε το πακέτο Match Attax και ξεκίνησε την συλλογή με τους καλύτερους παίκτες του Champions Legue. Το πακέτο περιλαμβάνει ντοσιέ συλλέκτη, 25 κάρτες συμπεριλαμβανομένης 1 κάρτας Gold, τεράστιο επιτραπέζιο παιχνίδι γήπεδο καθώς και κωδικούς για να παίξετε διαδικτυακά μέσω του Toppsfootball.com.

Το  φακελάκι με τις κάρτες (περιλαμβάνει 6).

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24