MARKET

Μια διαφήμιση από την ΔΕΛΤΑ,μας θυμίζει την αξία των οικογενειακών στιγμών

Μια διαφήμιση από την ΔΕΛΤΑ,μας θυμίζει την αξία των οικογενειακών στιγμών

Στα πλαίσια της πρωτόγνωρης συνθήκης που βιώνει μεταξύ άλλων και η χώρα μας, η Δέλτα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή.

Aντ’ αυτού στηρίζει με το δικό της τρόπο το κινηματικό #menoumespiti και περνάει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προτρέποντας τον κόσμο να αντιληφθεί τη συνθήκη αυτή ως μια αφορμή για περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους μας!

Με την νέα της καμπάνια «Για κάθε τι που αξίζει» η Δέλτα μας υπενθυμίζει την αξία των στιγμών με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας και μας προτρέπει να δούμε την δύσκολη αυτή συγκυρία ως μια ευκαιρία να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο με τους δικούς μας ανθρώπους.

Σε μια συγκυρία όπου τόσο η ατομική όσο και η συλλογική ευθύνη επιτάσσουν να μείνουμε σπίτι, ας το δούμε όλοι σαν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουμε μια παύση από την καθημερινότητα, τα άγχη & τους φόβους μας, για να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή μας!

Τη δημιουργική ιδέα, την ανάπτυξη και την υλοποίησή της σε όλα τα μέσα υπογράφει η WUNDERMAN THOMPSON, την ευθύνη της παραγωγής είχε η εταιρεία Parasol, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Istok Tornjaski.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και την ταινία !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ