MARKET

Κάνε την κίνηση ματ στην ανακαίνιση του σπιτιού και της ταράτσας σου

Κάνε την κίνηση ματ στην ανακαίνιση του σπιτιού και της ταράτσας σου

Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου για να βελτιώσεις τη λειτουργικότητά του, τότε η επιλογή σου σε κάθε είδους υλικά πρέπει να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να προχωρήσεις σε εργασίες στο σπίτι ή στο εξοχικό σου, να το ανανεώσεις και να προετοιμαστείς κατάλληλα για τον χειμώνα που έρχεται.

Μπορεί οι εξελίξεις, λόγω κορωνοϊού, να πήγαν πολλά σχέδια πίσω, όμως οι εργασίες που αφορούν το σπίτι μας παραμένουν πάντα πρώτης προτεραιότητας. Εκτός από την ανάγκη ανανέωσης των χρωμάτων στους τοίχους, που θα αλλάξουν την όψη του χώρου μας, η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που ευνοεί τόσο την τσέπη μας όσο και την ποιότητα της ζωής μας. Και βέβαια συνιστά μία σημαντική επένδυση, που μόνο προς όφελός μας λειτουργεί. Εξάλλου, το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, ειδικά στον κτιριακό τομέα, ο οποίος ευθύνεται για το 40% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,

Με ποιον τρόπο, όμως, μπορούμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του λειτουργικού κόστους της οικίας μας, γλιτώνοντας χρήματα χειμώνα – καλοκαίρι, και παράλληλα να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πράσινου περιβάλλοντος; Επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά που μπορούν να εγγυηθούν ποιοτικό αποτέλεσμα στην καθημερινή μας ζωή.

Αν θέλεις, λοιπόν, να πετύχεις κάτι τέτοιο, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την ολοκληρωμένη οικογένεια συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA της KRAFT Paints και Clima Roof της KRAFT Paints. Η σειρά BIOCLIMA® με τα προϊόντα CLIMAtotal και CLIMAcomfort προσφέρει 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122). Οι συνδυασμοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μονωτικά υλικά (EPS, XPS, MW), δύο επιλογές αντιρρηγματικής προστασίας και βασικής στρώσης εξωτερικής θερμομόνωσης αναλόγως των κτηριακών απαιτήσεων, καθώς και πληθώρα επιλογών στα τελικά επιχρίσματα αναλόγως της περίπτωσης του κτηρίου.

Φυσικά, ο συνδυασμός προϊόντων τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική τοιχοποιία προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανικό περιβάλλον όλο το χρόνο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης της KRAFT Paints συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», κάτι που πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα και δράση τους.

Τα προϊόντα της KRAFT Paint έχουν λύσεις ακόμα και για ‘σένα που αποφάσισες να αλλάξεις την ταράτσα σου και να τη μεταμορφώσεις σε ένα roof garden ή απλώς θέλεις να βελτιώσεις τη μόνωσή της. Το Clima Roof αποτελεί σύστημα ελαφροβαρούς και ανθεκτικής θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας, που προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση, άριστη στεγανοποίηση, ανθεκτικότητα και χαμηλή επιβάρυνση φορτίου της ταράτσας.

Τι κερδίζεις με όλα αυτά; Για παράδειγμα, το σύστημα Clima Roof με τις πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης της Fibran μειώνει τις απώλειες θερμότητας στο δώμα του κτιρίου έως και 40%. Σε απλά ελληνικά, μειώνει τις φθορές στο σπίτι σου και παράλληλα φροντίζει τη τσέπη σου βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσής σου.

Δίχως αμφιβολία τα προϊόντα της KRAFT Paints είναι εκείνα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στο νέο ξεκίνημα που θα επιλέξεις να κάνεις. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς ότι έχεις στη διάθεσή σου ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς εφαρμογών, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση σας προσφέροντας τεχνογνωσία και τις απαραίτητες τεχνικές λύσεις σε κάθε ανάγκη, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα ακόμα και για όσους δεν έχουν μεγάλη σχέση με το αντικείμενο.

Το σημαντικό λοιπόν είναι να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις στις απαραίτητες εργασίες στο σπίτι σου, να του δώσεις νέα ζωή σκεπτόμενος και την τσέπη σου. Για όλα τα υπόλοιπα, η ολοκληρωμένη οικογένεια συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA και Clima Roof από την KRAFT Paints μπορούν να σου προσφέρουν τις λύσεις που επιθυμείς, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ