MARKET

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με τα χρώματα της ΑΕΚ!

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με τα χρώματα της ΑΕΚ!

Νέα δυναμική συνεργασία για τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ!

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να στέλνει το δικό της μήνυμα για την αθλητική άμιλλα, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ. Ως Επίσημος Χορηγός και Προμηθευτής νερών και αναψυκτικών σε όλα τα τμήματα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ.

Με γνώμονα τις διαχρονικές αξίες της και κίνητρο την υποστήριξη των αθλητικών διοργανώσεων η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι αρωγός στην ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο ως Χρυσός Χορηγός, στο στίβο και την ποδηλασία ως Επίσημος Προμηθευτής νερών, καθώς και στα τμήματα Χάντμπολ, Βόλεϊ Γυναικών και Ποδοσφαίρου Σάλας ως Επίσημος Προμηθευτής αναψυκτικών. Παράλληλα, υποστηρίζει ως Επίσημος Προμηθευτής νερού και αναψυκτικών τις ακαδημίες σε όλα τα τμήματα του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ.

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με τα χρώματα της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Χάρη στην πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία σύστασή του, οι αθλητές του "Δικεφάλου" επιλέγουν το Φυσικό Μεταλλικό νερό Βίκος τόσο κατά τη διάρκεια της άσκησης όσο και κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης. Πηγάζοντας από την ομώνυμη πηγή στα Ζαγοροχώρια, είναι ο απόλυτος σύμμαχός τους στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση! Παράλληλα, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος προσφέρουν μοναδικές γευστικές στιγμές δροσιάς και τόνωσης.

Η νέα αυτή δυναμική συνεργασία έρχεται να επισφραγίσει την κοινή αθλητική φιλοσοφία που διακατέχει τόσο τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. όσο και το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ. Με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού, εγκαινιάζουν ένα νέα κεφάλαιο στην ιστορία τους γεμάτο απολαυστικές στιγμές και διακρίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ