MARKET

Η Total Ελλάς συμπληρώνει την γκάμα της με το AdBlue

Η Total Ελλάς συμπληρώνει την γκάμα της με το AdBlue

Η Total Ελλάς ΑΕΕ δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Στόχος της είναι να παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με σκοπό τη μείωση των λειτουργικών εξόδων, τη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της και στην προσπάθειά της να παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, η Total Ελλάς συμπληρώνει την γκάμα της με το AdBlue, απαντώντας στις Ευρωπαϊκές οδηγίες Euro 5 και Euro 6 για τη ρύθμιση των εκπομπών ρύπων των καυσαερίων με σκοπό τη μείωση αυτών.

Το AdBlue είναι υδατικό διάλυμα που αποτελείται από 32,5% ουρία υψηλής καθαρότητας και 67,5% απιονισμένο νερό (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22241).

Το AdBlue χρησιμοποιείται σε βαρέα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία SCR, όπως φορτηγά και από τον Σεπτέμβριο του 2014 σε ορισμένα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα με την ίδια τεχνολογία.

Το προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά σε συσκευασία των 10L και 1000L (δεξαμενή IBC).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το AdBlue επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

http://www.total.gr/el/adblue-el.html

ή επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Total Ελλάς στο 2130 172 112

[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ