MARKET

H Stoiximan, Platinum Χορηγός του 2ου Voxxed Days Thessaloniki

H Stoiximan, Platinum Χορηγός του 2ου Voxxed Days Thessaloniki

Η Stoiximan συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης τεχνολογικής υπεροχής, ούσα Premium Χορηγός στο Συνέδριο Voxxed Days Thessaloniki.

​Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία online στοιχηματισμού και μια εκ των κορυφαίων τεχνολογικών παρόχων στην Ελλάδα, δίνει το παρών στο 2o Voxxed Days Thessaloniki, ένα από τα πιο σημαντικά Συνέδρια "by Developers, for Developers". Σε συνέχεια της συμμετοχής της Stoiximan ως Premium Χορηγός στο Συνέδριο Voxxed Days Athens που έλαβε χώρα τον προηγούμενο Μάϊο, η Stoiximan συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη σημασία και την αναγκαιότητα ύπαρξης τεχνολογικής υπεροχής, καινοτομίας και νέας γνώσης στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της τεχνολογίας.

Το 2ο Voxxed Days Thessaloniki που διεξάγεται από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο 'Ιωάννης Βελλίδης', επιστρέφει περισσότερο ενισχυμένο προσκαλώντας διάσημους ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειρους προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένους επαγγελματίες. Δωρεάν workshops, 4 keynote ομιλητές και θεματικές ενότητες όπως languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies, θα απασχολήσουν το τριήμερο του 2ου Voxxed Days Thessaloniki και στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους διεθνής ομιλητές είναι οι keynote speakers Scott Hanselman, Principal Program Manager στη Microsoft, η Linda Liukas, προγραμματίστρια, και digital champion της Φινλαδίας το 2013 και ο Sander Hoogendoorn, αρχιτέκτονας λογισμικού και ανεξάρτητος σύμβουλος. Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκεται και ο Πάρης Πολύζος, Senior Software Engineer της Stoiximan, Microsoft Azure MVP και συνιδρυτής της ομάδας χρηστών AzureHeads, ο οποίος θα αναφερθεί στο "Serverless Computing & the Rise of Nanoservices".

Η Stoiximan, ως Platinum Χορηγός του Voxxed Days Thessaloniki, θα βρίσκεται στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την εταιρική της δραστηριότητα, τους επόμενους στόχους της που αφορούν στον στρατηγικό σχεδιασμό της για την περαιτέρω υποστήριξη τεχνολογικής ανάπτυξης, επιφυλάσσοντας παράλληλα διαγωνισμούς και δώρα.

Ο κ. Nεκτάριος Δημαράκης, CTO της Stoiximan, αναφερόμενος στη χορηγική υποστήριξη της Stoiximan, τόνισε: "Η συμμετοχή της Stoiximan στο Voxxed Days Thessaloniki, έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής μας σε αντίστοιχου επιπέδου και αντικειμένου συνέδρια που βρίσκουν πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της νέας τεχνολογίας και τις νέες μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού. Ουσιαστικά, στεκόμαστε στο φυσικό μας περιβάλλον. Εδώ όπου παρακολουθούμε τη νέα γνώση, την έξυπνη αρχιτεκτονική της νέας τεχνολογίας.

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο του online στοιχήματος στην Ελλάδα και πλέον εξετάζει το πλάνο ανάπτυξης της εξωστρέφειάς της σε χώρες της Ευρώπης, με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης που την καθιστούν ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της. Η Stoiximan μεγαλώνει και αναζητά συνεχώς συνεργάτες στους οποίους επενδύει συνειδητά, υλοποιώντας από κοινού το όραμά της να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων. Η συμμετοχή μας στο Voxxed Days Thessaloniki ενισχύει την αποστολή μας να προσφέρουμε αξιόπιστες, καινοτόμες, up to date υψηλού επιπέδου τεχνολογικές λύσεις".

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, μπορείτε να δείτε εδώ:

WebSite: http://voxxeddays.com/thessaloniki

Εισιτήρια: http://voxxeddays.com/thessaloniki#pricing

Workshops: https://voxxeddays.com/thessaloniki/voxxed-thessaloniki-workshops/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ